Blombuketter Fars dag

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

Fira pappa med blommor

Män tycker också om blommor men det blir inte alltid tillfälle att skicka en blomsterbukett till en man. Andra söndagen i november är din chans, då ska nämligen alla pappor i Sverige firas. Det är ingen lag på det men visst är det en härlig tradition som alla oavsett religion och ursprung kan ansluta sig till. Skicka fars dag blommor till pappa och se hur glad han blir.

Fars dag blommor

I och med att män sällan förväntar sig att få blommor blir dina fars dag blommor med största sannolikhet en stor överraskning. Detta trots att du skickade en bukett förra året och året dessförinnan. Att skicka blommor till fars dag är därmed extra roligt. Om du inte kan vara där när han får blommorna kan du be någon om att visa det hela via Whatsapp. Med blomsterbud blir det en mycket mäktig upplevelse. Blommorna får pappa att känna sig viktig och speciell.

Blommor för fler än pappa

Vi ska även komma ihåg att de som finns omkring pappa på fars dag också njuter av blommorna som du skickar. Blommorna lyser upp hela tillvaron och skapar en god stämning som sprider sig. Pappa blir glad och alla omkring honom känner den fina energin. Tänk vad mycket ett knippe fars dag blommor kan göra för så många!

Vilka blommor till fars dag ska du välja?

Du kan ta en titt på de fars dag blommor som vi rekommenderar. De är noga utvalda för att passa dagen perfekt. Du kan också surfa omkring fritt i vår blombutik och välja något som du tycker är fint. Välj med hjärtat. Om du tycker att blommorna till pappa är fina gör han också det. Det som kommer från ett hjärta går rakt in i nästa hjärta!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla