Påskblommor

De här produkterna går endast att beställa när de är i säsong. Just nu är de inte i säsong.

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

Fira påsken med vackra blommor

När våren kommer är det snart påsk. Det ska firas med godis, härliga middagar och påskblommor förstås! Om du har blivit bjuden på påskmiddag får du inte missa att skicka blommor till värden. Vackra gula färger väcker hopp och piggar upp. Det är något som de allra flesta behöver när en lång vinter äntligen är slut.

Vad är påskblommor?

Det som vi kallar för påskblommor är traditionellt sett de blommor som har högsäsong under vårmånaderna. Det rör sig bland annat om tulpaner som finns i påskens gula, gröna och vita färger. Dessutom är det vanligt med buketter som inkluderar liljor och vide.

Påskliljor

Du känner igen påskliljor på långt håll. De har en form som är mycket elegant. Blomhuvudet står högt och ståtligt och har en intensivt gul färg. Runt blomhuvudet finns det blad som också kan vara gula eller vita. Det här är en blomma som är starkt förknippad med våren och som passar mycket bra för en påskbukett.

Tulpaner

Vackra tulpaner i alla färger är alltid underbara att få. Som påskblommor passar de alldeles utmärkt. Det går att välja gula tulpaner i ett vackert knippe eller att skapa en luftig bukett som blandar fler färger som passar på våren. Ta en titt på våra påskbuketter med tulpaner för att inspireras.

Vide

Sov du lilla videung… När vintern är över vaknar vide och de slår ut som små luddiga bollar som är så fina att se på. Det går att skapa en bukett med vide precis som det är, men många tycker om att kombinera vide med andra påskblommor som liljor och tulpaner.

Påskriset som blombukett

Påskriset kan också ses lite som en blombukett och det är också ursprunget. När det inte var lika vanligt med färgstarka blommor i Sverige som det är idag valde man att smycka ris med färgglada fjädrar och mer. Traditionen har levt vidare och själva påskriset kan också ses som en form av påskblommor som vi smyckar våra hem med.

Kontakta oss gärna för tips och råd om blommor för påsken som du kan skicka eller beställa hem till ditt hem!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla