Begravningsbuketter

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

Stilfulla begravningsbuketter

Buketten som du skickar till en begravning har en alldeles särskild uppgift. Den ska stilla sinnen och få en viktig stund att kännas extra stämningsfull. Vi skapar begravningsbuketter som berör. De är formade för att vara lite extra vackra och inspirerande. Med en elegant form kan buketterna placeras ut i vaser eller läggas direkt på kista eller golv.

Hjälp med att välja begravningsbuketter

Vi har gjort det enkelt för dig att hitta rätt begravningsbuketter. Dels kan du ta en titt på bilderna för att få omedelbar inspiration. Många väljer helt på magkänsla. Om du ser vackra blommor på bilden kan du vara säker på att det blir en vacker begravningsbukett som levereras.

Du kan förstås också tänka på saker som:

  • Färger som den avlidne tyckte om
  • Eventuella favoritblommor
  • Formen på buketten, den kan påminna om en tår
  • Om buketten kan stå i en vas eller om den ska ligga ner

Vi rekommenderar populära begravningsbuketter som du kan lita på. Det här är design och val av blommor som traditionellt sett fungerar mycket bra. Det kan vara skönt att veta om du till exempel inte kan närvara vid begravningen och vill skicka dina begravningsblommor som blomogram.

Kommer begravningsbuketten passa ihop med andra blommor?

Med blommor är det för det mesta så att de alla passar fint ihop. Olika begravningsbuketter skär sig inte med varandra. Det ser snarare ännu mäktigare ut med flera olika blomogram som placeras ut omkring kistan och runtom begravningslokalen.

När du ska välja begravningsbukett behöver du inte fundera på vilka andra blommor som kommer att finnas i lokalen. Din bukett kommer bara att göra till oavsett om den har liknande färger och blommor som arrangemanget som ligger på kistan eller inte. Kontakta oss gärna om du behöver vägledning. Vi har väldigt lång erfarenhet av begravningsbuketter och kan snabbt guida dig till det allra bästa valet!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla