Begravningsdekorationer

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

Låga och höga begravningsdekorationer

Blommorna till begravningen är viktiga. De visar den avlidne respekt och gör det lättare för de som kommer till minnestunden att orka med. Det kan ju kännas otroligt svårt med ett farväl som tycks vara för evigt. Med begravningsdekorationer lättas stämningen upp och ledsna hjärtan värms.

Välj passande begravningsdekorationer

Precis vilka begravningsdekorationer som ni bör välja beror givetvis på hur ceremonin kommer att se ut. Om det hela kommer att förläggas till ett kapell räcker det gott och väl med blommor till denna lokal.

Om det dessutom ska drickas kaffe och hållas lite tal i en samlingssal eller hemma kan det vara klokt att ordna med begravningsdekorationer även till dessa platser. Då kan det vara fint med blommor till borden. När begravningen också kommer att inkludera vistelse utomhus till exempel på kyrkogården passar det bra med kransar som går att lägga direkt på marken.

Hur väljer du blommor och färger?

Hos oss kommer du att finna olika typer av begravningsdekorationer som är gjorda med särskild tanke på begravning och sorg. Det betyder att dekorationerna inkluderar passande blommor såväl som färger som skapar rätt stämning och känsla.

En del tycker att det är viktigt att inkludera blommor och färger som den avlidne tyckte om. Det kan vara fint då det är välkänt att det var en specifik blomma. Många gånger spelar det mindre roll exakt vilken blomma det är. Det kan vara mycket viktigare att få blomsterarrangemang som känns fylliga och eleganta.

Vi rekommenderar att du ser på bilderna hos oss och känner efter. Om du har några frågor omkring blommorna för begravning kan du alltid kontakta oss. Vi svarar gärna på frågor och ger gärna tips på begravningsdekorationer som kan passa allra bäst för er.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla