Födelsedagsblommor

Kanske kan ni inte ses på födelsedagen, kanske kommer ni att äta middag tillsammans… Oavsett om det kommer att firas ihop eller inte är födelsedagsblommor passande. De fungerar som en påminnelse om att du tycker om och kommer ihåg. Faktum är att blommor är en mäktig födelsedagspresent. De säger så många fina saker på en gång!

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

 

Skicka en bukett med födelsedagsblommor

Hos oss hittar du många olika arrangemang som du kan skicka som födelsedagsblommor. Det kan vara en enkel bukett med favoritblommorna eller något som du tycker är riktigt fint. Vi visar dig vad som är särskilt till för födelsedagen men det är klart att du kan välja det som du tycker är allra vackrast och skicka.

Några vanliga exempel på stort uppskattade födelsedagsblommor är:

  • Rosor
  • Arrangemang med flera färger
  • Tulpaner på våren
  • Bukett med chokladask
  • Blombukett med cellofan
  • Krukväxt

Tillbehör eller inte

Att skicka födelsedagsblommor med tillbehör som choklad och dryck kan ses som extra effektfullt. När du känner att det inte riktigt räcker med bara blommor ska du se på kombinationerna som ger födelsedagsstämning. Om du inte är säker på vad du skulle kunna kombinera med en bukett eller krukväxt ska du fråga oss. Det finns många spännande  kombinationer som ger födelsedagsblommor som ingen kommer att glömma någonsin! Fast födelsedagsblommorna som kommer ensamma utan några leksaker, godis eller dryck räcker gott och väl som de är. Det inser du när du ser på våra vackra buketter som får fantasin att skena vid första ögonkastet.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla