Skicka rosor

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

Skicka rosor i tid och otid!

En hel bukett med röda rosor får hjärtat att sjunga av glädje. Tänk att få vara den som ger så mycket energi och kärlek till en annan människa. Det är så lätt att skicka rosor och du behöver inte vänta tills bröllopsdagen för att överraska. Faktum är att rosor i otid kan vara precis det som gör att livet blir la dolce vita!

Skicka rosor för att visa kärlek

Om du är förälskad kanske det är svårt att tala om detta med ord som låter vettiga. Rosa rosor pratar inte i skägget. De är tydliga och helt underbara. Skicka en hel bukett till den där personen som får ditt hjärta att slå lite snabbare. Det här är spännande och otroligt romantiskt.

Skicka rosorna till arbetsplatsen för något som livar upp när allt är precis som vanligt. Eller kanske till er privata middag då du vill ha mer effekt. Det går att skicka rosbuketter över hela Sverige till valfri adress så slå till!

Passion och ett långt liv tillsammans

Röda rosor signalerar kärleken som mognat. Inte bara den passionerade kärleken. Du kan skicka röda rosor till någon som du älskar i din familj eller kanske en vän som förstår vilken typ av kärlek du menar med ditt blommogram.

För ett par som har spenderat många år tillsammans kan det verkligen vara vackert att låta en rosbukett elda på passionen lite. Vissa datum är särskilt lämpliga för att skicka rosor till en partner men det finns också tillfällen som är oväntade som:

  • En hel vanlig dag
  • Det datum ni träffades
  • Datum då era barn fötts
  • Datumet ni förlovades
  • Då ni äntligen får en stund ensamma

Du kan verkligen skicka rosor som signalerar kärlek i tid och otid. De är alltid en fin investering i er fortsatta relation.

Rosor till vänner och bekanta

Det finns rosor i många olika färger. Det här är blomman som alla älskar. Den är vacker och doftar inte sällan helt ljuvligt. Ibland kan en blandning av rosor av olika färg i en bukett vara det allra bästa valet. Ta en titt på de rosor som finns tillgängliga och hur de kan bindas till imponerande buketter. Det går att se på bilder och bli inspirerad. Den bukett som känns rätt i hjärtat är aldrig ett dåligt val!

Hur vet du vilka rosor som passar när?

Om du är lite osäker på när det passar att skicka rosor av olika färg och i olika antal kan du gå på kategori. Du söker helt enkelt efter lämpliga buketter för det tillfälle som blommorna behövs för. Sedan väljer du en bukett som innehåller rosor. När det ska frias eller visas kärlek mellan par är det inte svårt att hitta rätt. Men du ska veta att det heller inte behöver vara svårt för att du är ute efter rosor till en vän. När du bläddrar i kategorier online går det snabbt att hitta den perfekt rosbuketten för ditt blommogram!

Hur många rosor ska det vara?

Det finns ett rosspråk och det blir särskilt aktuellt om den som får dina rosor kan detta. Ibland kan det räcka med en enkel ros för att visa hur du känner. Men många gånger bir det maffigt med ett fång rosor. Det ger en alldeles unik effekt. Om du tycker att det är svårt att välja ska du dra nytta av den support du kan få online. Skicka en snabb fråga om vad som kan passa när du ska skicka rosor till en viss person. Du kan då får förslag som passar både tillfälle och budget.

Är rosor alltid fina?

Det här är en bra fråga för visst är det så att olika blommor har olika säsong. Seriösa blomsterhandlare online kommer inte att skicka rosor som inte håller måttet. Det skulle inte vara bra för deras rykte. När du erbjuds rosbuketter kan du lita på att det finns vackra rosor att skapa dessa med. Florister kan använda sig av olika typer av rosor med liknande färger och kan skapa effektfulla rosbuketter året om.

Allt du behöver göra är att hitta rosorna som du tycker om på bild. Sedan är det bara att beställa buketten och se fram emot den effekt den kommer att ha.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla