Begravningskransar

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

Vackra begravningskransar

Blommorna till begravningen är inte bara till för att smycka och försköna. De hjälper oss att hantera sorgen som kan bli otroligt intensiv under en minnesstund. För att alla ska se vem som har skickat begravningskransar har de band där det finns en hälsning. Bandet har gott om plats för flera namn och är också vackert att se på.

Var ska begravningskransar placeras?

Det vanligaste är att begravningskransar placeras omkring kista eller urna i den lokal där minnesstunden hålls. De ligger väl synliga för alla som har samlats. Kransar måste dock inte ligga platt på golvet. De går ju att luta mot en vägg eller placera på ett bord eller till och med på kistan.

Om det till exempel inte finns en proper begravningsdekoration på själva kistan kan begravningskransar som skickas av vänner och familj läggas där istället. De ger en vacker stämning som får begravningen att kännas lite lättare.

Olika typer av begravningskransar

Kransen är av tradition rund i sin form men det finns undantag. Kransar kan ha hjärtform vilket kan kännas lite extra kraftfullt just till begravningen. Hur kransen binds med blommor och grönt kommer också att ge en särskilt effekt.

Om blommorna bara finns på en del av kransen kan det förstärka deras färg och form. Dessutom kan det finnas inslag som spiller utanför kransens runda form. Det ger en spännande effekt som ger de som medverkar på begravningen något att inspireras av.

Välj rätt begravningskrans

Hos oss kan du se på bilder av begravningskransar som är mycket populära. Du kan också kontakta oss för att få tips och råd. Vi kan skapa unika begravningsdekorationer som blir exakt så som du har tänkt dig.

Oavsett vilken begravningskrans du väljer kan du vara säker på att den håller mycket hög kvalitet. Den är gjord för att synas väl och bidra till vacker stämning. Detta oavsett om den placeras i begravningslokalen, vid ingången eller utomhus på en gravplats.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla