Tulpaner

När våren är på ingång ser vi plötsligt tulpanerna överallt. Det här är blomman som signalerar ljus, ny energi och en känsla av att värmen är på väg. När du skickar tulpaner är det ett knippe kärlek som kommer med värmen du känner i ditt hjärta. Det här är en underbar blomma som passar precis varje tillfälle.

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

 

Alla älskar tulpaner!

Produktionen av svenska tulpaner har ökat under senare år. Det beror på att allt fler vill smycka sina hem och glädja vänner med denna blomma. Tulpanen är vacker och har också en fräsch doft. Dessutom är den ganska enkel att hantera.

En bukett med tulpaner kan hålla sig fin länge. Den kan inkludera olika färger på tulpanerna och grönt i olika nyanser. Ta bara en titt på våra bilder för att förstå precis hur vackra tulpanbuketterna kan vara!

När är det tulpansäsong i Sverige?

Tulpansäsongen börjar redan omkring nyår. Då kommer efterfrågan från blomsterhandlare till tulpanodlare i Sverige såväl som utomlands. Toppen nås omkring den 8:e mars som är den internationella kvinnodagen. Då är det många som väljer att glädja en dam med ett knippe färgstarka tulpaner.

Vid påsk är det fortfarande högst aktuellt med tulpanbuketter men därefter går efterfrågan ner och vi börjar fokusera på andra blommor.

Några skötselråd när du får en tulpanbukett

När du får en tulpanbukett, eller ger bort en, kan det vara klokt att vara medveten om hur denna kan hålla sig fin lite längre. Följande råd är enkla att följa och de kan göra stor skillnad:
• Skär av en centimeter – Med en kniv kan du skära av cirka en centimeter av botten på buketten. Gör ett rakt snitt.
• Diska vasen ordentligt – Se till att vasen är ren. Du kan till och med göra rent med klorin för bästa möjliga effekt.
• Ställ i vas med vatten – Ställ genast tulpanerna i en vas med vanligt kallt vatten. Du behöver inte mycket vatten. 10 centimeter räcker gott och väl. Fyll inte på vatten varje dag.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla