Begravningsblommor

Det är välkänt att begravningar blir vackrare med hjälp av blommor. Med begravningsblommor får vi något att fokusera på då sorgen känns för tung. Blommorna som läggs på kistan och som ställs ut i begravningslokalen är till för alla som kommer till den. Oavsett om du kommer att medverka under farvälstunden eller inte kan det vara klokt att skicka blommor till begravningen.

Vilka begravningsblommor ska du välja?

Då du vill skicka blommor till begravning kan det vara klokt att välja en krans. Kransen är smart i sin form. Den går att lägga på golvet, ställa upp på ett bord, lägga på kistan eller placera utomhus. Det här ger stor flexibilitet och bidrar till att begravningslokalen blir bättre smyckad.

Om du är osäker på vilka begravningsblommor du ska välja kan du alltid kontakta oss. Beskriv vad din relation till den avlidne är och hur du kommer att medverka eller inte. Vi har lång erfarenhet av att skapa blomsterarrangemang för begravningar och kan guida dig till rätt val.

Skriva hälsning på blommor till begravning

Det är viktigt att komma ihåg att skriva en hälsning på blommor till begravning. När du väljer begravningsblommor som kransar brukar din hälsning tryckas på ett band som hänger på kransen. Det här är mycket smakfullt. Dessutom kommer alla som ser din blomsterhälsning att kunna läsa den. Det kan också vara viktigt när vänner och familj samlas för en stund av farväl tillsammans.

Skicka blommorna till rätt adress!

Innan du fyller i adressen som dina begravningsblommor ska skickas till ska du se till att den är rätt. Ibland kan det vara bäst att skicka blommorna hem till de närmsta anhöriga. Det här kan rentav vara önskvärt då du vet att de kan behöva lite mer stöd i hemmet då de flesta blommorna kommer direkt till själva begravningen.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla