Florister i Sverige är framtidens blomsterbud.
Hos oss kan du vara säker på att något unikt skapas.

 

 

Både kunden och floristen är nöjda! Win-Win!

 

När Florister i Sverige bestämde sig för att öppna en ny typ av blomsterförmedling på nätet så ställde vi frågan till både floristerna i blomsterbutikerna och till våra kunder. "Vad vill man ha, egentligen?". Svaret vi fick var samma från båda håll. Kunderna ville ha något unikt med bra kvalité på blommorna, och floristerna ville få fria händer för att på så sätt kunna använda sin yrkeskunskap och för att kunna skapa unika buketter. Floristerna uttryckte att de inte längre ville arbeta efter "löpande-band-principen", där de fick en bild att efterlikna.

Därför har Florister i Sverige tagit fram en ny modell på hur du som kund beställer blommor, och där floristen får möjlighet att göra det som de kan bäst - Skapa utifrån dina önskemål!

 

Snabbt, smidigt och säkert!

 

Florister i Sverige har lång erfarehet av e-handel inom blomsterförmedling. Vi erbjuder kunden en snabb, smidig och säker plats att beställa blommor från. Du hittar snabbt en butik som kan leverera ditt blombud. I några enkla steg får floristen veta vad du är ute efter och kan skapa en vacker bukett efter dina önskemål. I kassa erbjuder vi flera säkra betallösningar, så som Klarna, Swish och Payson.

 

Behöver du komma i kontakt med oss?

 

Du når oss via vårt kontaktformulär - Klicka här. Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar.

 

Tack för att du väljer att skicka dina blommor med oss!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla