Om oss

Unika buketter skapade av utbildade florister!

Florister i Sverige har samlat Sveriges florister på ett och samma ställe, en ny typ av blomsterförmedling på nätet. Våra florister får fria händer att skapa något alldeles unik. Eftersom floristen får använda sin kreativa sida och arbeta med de blommor de vill kan de skapa helt enastående blomsterbuketter. Floristyrket är ett hantverk och om floristen får använda sin yrkeskunskap för att binda buketter istället för att skapa efter löpande-band-principen har det visat sig att både floristen, men framför allt kunderna blir nöjdare.

 

Framtidens sätt att skicka blomsterbud!

Florister i Sverige har tagit fram en ny modell på hur du som kund beställer blommor, och där floristen får möjlighet att göra det som de kan bäst - Skapa utifrån dina önskemål!

 

Snabbt, smidigt och säkert!

Florister i Sverige har lång erfarehet av e-handel inom blomsterförmedling. Vi erbjuder dig som kund en snabb, smidig och säker plats att beställa blommor från. Du hittar enkelt en blomsterbutik som kan leverera ditt blombud. I några enkla steg får floristen veta vad du är ute efter och kan skapa en vacker bukett efter dina önskemål. I kassan erbjuder vi flera säkra betallösningar, så som Swish, Klarna och Payson.

 

Behöver du komma i kontakt med oss?

Du når oss via vårt kontaktformulär - Klicka här. Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar.

 

Tack för att du väljer att skicka ditt blombud med Florister i Sverige!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla