Blombuketter

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

Blombukett för varje tillfälle

Vad vore livet utan blombuketter? Dessa knippen av blomster och omtanke blir minnen för livet. Det finns en blombukett för varje tillfälle och det är lätt att hitta rätt hos oss. Gå på magkänslan och välj den kombination som du tycker ser finast ut eller sortera i enlighet med kategori. Det är inte svårare än så!

När passar blombuketter bäst?

Blombuketten är för det mesta ett mycket smakfullt val. Ska du beställa blommor online är det också rätt så enkelt att välja den här typen av blomsterbud.

Några exempel på tillfällen då det passar riktigt bra med blombuketter är:

 • Födelsedagsfesten
 • Middagsbjudningen
 • Studentmottagningen
 • Mors dag
 • Julafton
 • Farvälfikat

Utöver högtider och personliga festdatum är det aldrig dumt att överraska med en vacker bukett utan att det finns något särskilt att fira. Den här typen av överraskningsbukett är otroligt uppskattad.

Blombukettens vett och etikett

Det finns faktiskt lite regler omkring buketter och vett och etikett. Tack och lov är det få som är insatta i dessa idag! Du behöver inte känna någon stress om du inte räcker över en bukett med udda nummer då det är färre än 10 blommor i den.

Här är två regler för buketter som kan vara intressanta att notera men som inte är ett måste att följa:

Pappret runt blombuketter – Om det är papper bör du plocka bort det innan du räcker över blombuketten. Men när blomsterbuketten kommer i vacker cellofan och själva omslaget är ett litet konstverk kan du lämna det på.

Blommor till värdparet – Om du är bjuden på middag är det gammal sed att skicka blommor inför bjudningen. Du bifogar ett kort där du skriver att du ser fram emot middagen. Nu kan värdparet ställa fram buketten med din hälsning så att alla som kommer på middagen kan se och njuta av dem.

Inspirerande blombuketter för alla tillfällen!

Det är alltid en häftig upplevelse att få en vacker blombukett levererad med blombud. När du vill gratulera eller visa din kärlek kommer inspirerande blombuketter alltid att kännas rätt. Vi har olika arrangemang som kan passa perfekt för olika tillfällen. Det är bara att välja i enlighet med bild och budget för att sedan skicka och se fram emot glädjejubel!

Hur hittar du rätt blombuketter?

Det är inte svårt att hitta rätt blombuketter hos oss. Vi har valt att dela in våra buketter i olika kategorier för att hjälpa dig. Det finns arrangemang som passar mycket bra då du till exempel vill vara lite varmare och mer personlig och tvärtom.

Men vi vill påpeka att din magkänsla sällan har fel. På grund av det kan du alltid ögna igenom buketter i vilken kategori som helst för att sedan välja det du tycker är finast. Med blombuketter är det lite som konst. Det som ser vackert ut för dig är också det som du ska välja.

Vi vet av erfarenhet att blombuketten som väljs med hjärtat också träffar mitt i prick i hjärtat som får buketten. Detta oavsett om du skickar till en vän, till någon du vill gifta dig med, eller till personerna som du uppskattar mest här i livet.

När passar det att ge bort en blombukett?

Det passar alltid bra att skicka en blombukett! Du kan inte gå fel med ett fång blommor som har bundits ihop med grönt och andra effekter. Det ska dock sägas att det finns några tillfällen då det är god ton att välja en bukett att skicka med blombud.

Beakta en blombukett till:

 • Alla hjärtans dag
 • Födelsedagen
 • Namnsdagen
 • Mors och fars dag
 • Födseln
 • Förlovning
 • Frieri

Det går att göra listan mycket längre med en rad olika tillfällen då det inte är så dumt att ha med en bukett i bilden. När du känner för att överraska vet du att en blombukett kommer att ge den önskade effekten.

En bukett för varje budget

Det är klart att du inte alltid har råd att välja den största buketten med exotiska blommor som du inte ens kan uttala namnet på. Men med blommor är det så smart att det faktiskt inte spelar så stor roll vad de kostar. En blomma är alltid exotisk och vacker. Detta oavsett om den har planerats nära din florist eller om den kommer från ett unikt blomsterplantage på en söderhavsö.

På grund av detta finns det alltid en blomsterbukett som du känner är rätt för din budget. Ponera att en enkel blomma kan vara allt som krävs för att ge den där känslan av att du bryr dig om och kommer ihåg.

Dessutom jobbar vi med professionella florister som vet hur man ska binda blombuketter som talar till hjärtat. Det betyder att buketten alltid har en vacker form oavsett hur mycket du betalar för den. Det gör att du får råd med blommor som överraskning även då din budget för den här typen av presenter är lite mindre.

Hur kommer blombuketten att presenteras?

På våra bilder ser du hur blombuketter kommer att se ut vad gäller färg och form. Men du kommer ju inte att se hur det ser ut när buketten är inslagen och levereras. Det är klart att omslagspapper snabbt försvinner men vi tycker att det är viktigt att buketter skickas med stil.

På grund av detta lägger våra florister tid på att slå in blombuketter så att de skapar förväntan redan då blombudet kommer med leveransen. Omslaget är inte bara fint att se på. Det kommer också att skydda buketten från yttre påfrestningar och det är såklart viktigt.

Blombudet kommer att följa dina instruktioner för adress och levererar i enlighet med detta. Det är inte alltid som den som får blommorna träffar själva blombudet. Särskilt inte när blommorna kan placeras på en säker plats vid bostaden då ingen finns på plats för att ta emot.

När detta sker är det extra viktigt att blommorna presenteras på rätt sätt med omslag som gör det enkelt för blombudet att hantera och placera buketten på ett varsamt sätt.

Vi skickar blombuketter över hela Sverige!

Med oss kan du få iväg ditt blombud till valfri stad i Sverige. Vi har ett gediget nätverk av florister som kan binda blombuketter som du väljer nära den som ska få blombudet. Det betyder att du faktiskt har fria händer att gratulera och visa kärlek oavsett om mottagaren finns i din stad eller inte.

Vi kan till och med skicka blombuketter till andra länder. Och om du skulle befinna dig utomlands är det skönt att veta att du kan vända dig till oss för att visa nära och kära i Sverige att du kommer ihåg. Vi gör det enkelt och säker för dig att skicka blombukett oavsett var du befinner dig!

Tänk på att lägga in din beställning i tid

Ibland kommer du plötsligt på att du vill skicka ett blombud med en vacker bukett till någon som skulle behöva detta. Kanske är det någon som fyller år idag eller imorgon. Det är alltid att rekommendera att du skickar din blombukett i tid. Då blir det lättare för oss att leverera som önskat.

Ett sätt att komma ihåg kan vara att ge sig själv påminnelser om att beställa blombuketter inför födelsedagar och andra viktiga datum. Om du är ute några dagar i förväg kan du också vara säker på att storfavoriterna finns.

Glöm inte bort att vara noga med adress och se alltid till att ge oss din kontaktinformation. Om vi har frågor är det bra att snabbt kunna ta den med dig. Omvänt kan du alltid kontakt oss för att se vad som händer med ditt blombud. Det kan vara roligt att veta när det är klart och på väg så att du vet ungefär när du kan förvänta dig ett glatt samtal från den du skickat till.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla