Blombuketter

Vad vore livet utan blombuketter? Dessa knippen av blomster och omtanke blir minnen för livet. Det finns en blombukett för varje tillfälle och det är lätt att hitta rätt hos oss. Gå på magkänslan och välj den kombination som du tycker ser finast ut eller sortera i enlighet med kategori. Det är inte svårare än så!

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

 

När passar buketter bäst?

Blombuketten är för det mesta ett mycket smakfullt val. Ska du beställa blommor online är det också rätt så enkelt att välja den här typen av blomsterbud.

Några exempel på tillfällen då det passar riktigt bra med buketter är:

• Födelsedagsfesten
• Middagsbjudningen
• Studentmottagningen
• Mors dag
• Julafton
• Farvälfikat

Utöver högtider och personliga festdatum är det aldrig dumt att överraska med en vacker bukett utan att det finns något särskilt att fira. Den här typen av överraskningsbukett är otroligt uppskattad.

Blombukettens vett och etikett

Det finns faktiskt lite regler omkring buketter och vett och etikett. Tack och lov är det få som är insatta i dessa idag! Du behöver inte känna någon stress om du inte räcker över en bukett med udda nummer då det är färre än 10 blommor i den.

Här är två regler för buketter som kan vara intressanta att notera men som inte är ett måste att följa:

Pappret runt blomsterbuketter – Om det är papper bör du plocka bort det innan du räcker över blombuketten. Men när blomsterbuketten kommer i vacker cellofan och själva omslaget är ett litet konstverk kan du lämna det på.

Blommor till värdparet – Om du är bjuden på middag är det gammal sed att skicka blommor inför bjudningen. Du bifogar ett kort där du skriver att du ser fram emot middagen. Nu kan värdparet ställa fram buketten med din hälsning så att alla som kommer på middagen kan se och njuta av dem.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla