Begravningshjärtan

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

Fyllda och öppna begravningshjärtan

Den klassiska begravningskransen är vacker men ibland kan det finnas behov av något som andas mer kärlek. Ett begravningshjärta är också en form av krans men hjärtformen för tankarna till värmen som bara hjärtat rymmer. Hjärtat kan placeras precis som kransar omkring urna eller kista. De kan också användas som begravningsdekorationer direkt på kistan.

Begravningshjärtan med olika design

Hjärtformen kan uttryckas på lite olika sätt med begravningshjärtan. Det finns modernare form där spetsen på hjärtat dras ut lite snett. Det ger en känsla av rörelse som kan vara extra passande under en begravning.

Dessutom kan begravningshjärtan vara med eller utan hål. När de är kompletta finns det mycket mer plats för blommor. Det kan ge en fantastisk effekt. I praktiken blir det en bädd av blommor som är formad som ett hjärta. Inte så konstigt att många tycker att begravningshjärtat passar så bra på själva kistan där det syns väl.

Skicka ett begravningshjärta som hälsning

Om du inte kan vara med på en begravning och känner att du vill skicka något som är utöver det vanliga kan begravningshjärtat bli det bästa valet. Med hjärtat kommer det ett band som har din hälsning. På så vis kan alla som kommer till begravningen se att du också deltar i sorgen.

När du ska skicka begravningsblommor är det viktigt att du är noga med adress. Du måste bestämma dig för om du ska skicka ditt begravningshjärta direkt till kapellet där minnestunden hålls eller hem till de anhöriga.

En kraftfull effekt som ingen missar

Var beredd på att begravningshjärtan ger mycket stor effekt. Det du ser på bilderna hos oss är vackert och stämningsfullt men i verkligheten är ett begravningshjärta ännu mäktigare. Kombinationen av formen och blommorna är något som går rätt in i själ och hjärta. Hos alla som ser dem!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla