Julblommor

De här produkterna går endast att beställa när de är i säsong. Just nu är de inte i säsong.

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

Julblommor för en vackrare jul

När året går mot sitt slut är det många som ser fram emot ledighet och mer tid med familj och vänner. En viktig del av årstidens högtider är blommorna. Med julblommor blir det vackrare i våra hem. Dessutom kan julblommor och nyårsarrangemang ha helt underbara dofter. Hyacinter är ett bra val för att de både är vackra och doftar underbart.

Julblommor direkt till familj och vänner

Det är inte ovanligt att vi till jul och nyår får välja vilka vi ska fira med. Bonusfamiljer och en stor bekantskapskrets kan göra det omöjligt att fira tillsammans med alla som du tycker så mycket om på en plats. Med jul och nyårsblommor kan du dock se till att skicka en del av ditt hjärta till de som du inte kommer att se omkring dig på julafton eller vid nyår.

Med oss är det enkelt att skicka jul och nyårsblommor direkt till familj och vänner. Du skriver en liten hälsning och så är det hela klart. Blommorna kommer att glädja på ett helt otroligt sätt. De visar ju att du inte har glömt och hur mycket du bryr dig om. Det är något som många behöver mer av just under julhelgerna.

Julblommor utöver det vanliga

Hos oss finner du julblommor som är utöver det vanliga. De har vackra färger som stämmer väl överens med säsongen. På så vis blir de en viktig del av den dekoration som vi gärna vill ha i våra hem när det ska firas jul och nyår.

Ta en titt på våra arrangemang av jul och nyårsblommor och låt dig inspireras. Fundera lite på vem eller vilka du borde skicka till. Kanske finns det personer som du skulle kunna överraska lite extra med tillval som choklad…

Skicka julblomma och sprid vintervärme!

Vinterns blommor är något alldeles särskilt. Under en tid då snön ofta ligger som ett vitt täcke över marken är det härligt att få buketter med röd amaryllis, mjuka gröna färger, vide och annat som värmer. Vi behöver blommorna mer än någonsin när det är mörkt och kallt, så skicka julblomma för att sprida känslan av den där värmen som sprider sig inifrån.

Skicka julblomma till familj och vänner

Det är mycket vanligt att skicka blommogram till jul till familj och vänner. Kanske kan du inte fira jul med föräldrar eller andra släktingar i år. Då är det väldigt smakfullt att skicka julblomma för att visa din omtanke. Den kommer att påminna om att du bryr dig om och att du är där i tanken.

Det är också fint att skicka julblommor till släktingar som du kanske inte umgås så mycket med. Under julen är det naturligt att tänka lite mer på familj och de som står oss nära. Visst är det fint med ett telefonsamtal. Ta det när ditt jul-blombud är skickat och framme!

Vänner kan också bli väldigt glada av att få julblommor av dig. Istället för att försöka komma fram till en passande present till vänner väljer du att skicka julblomma. Den är smakfull och helt tillräcklig. Dessutom kommer den ju att sprida glädje till alla som ser den.

Värm anställdas hjärtan

Det är inte bara familj och vänner som uppskattar att få blommor till jul. På företag kan det också passa mycket bra att skicka julblommor till anställda. Dessa kan levereras direkt till arbetsplatsen innan julledighet.

Det går att välja buketter eller kanske små krukväxter som är pyntade i julens färger. En perfekt företagspresent på vintern då det blir dags att vila lite inför det kommande årets uppdrag. Julblommorna kan ges bort då det blir julfest och julbord eller helt enkelt skickas hem till varje anställd inför julhelgen.

Vackra färger mot vinterfrost

Julblommor är traditionellt sett röda och de har inslag av vitt och grönt. Det finns en koppling mellan granens mörka gröna färger och de röda toner som vi kopplar med traditionerna under den här delen av året.

Det fina med julblommorna är att de helt naturligt har dessa färger. Det här ger en alldeles särskild känsla. Den naturliga djupa röda färgen har en viss värme som ett tecknat kort eller dekorationer i huset inte kan slå.

När julblomman står i fönstret mot frosten, det iskalla regnet och snön utanför ger det en omedelbar effekt. Det är också därför som du bör unna dig själv julblommor till det egna hemmet. När du ska skicka julblomma till de som du vill glädje kan du även se till att ditt hem smyckas på samma fina sätt.

Skicka blombud över hela Sverige

Det är inte bara de som bor i samma stad som du eller som jobbar på ditt kontor som kan glädjas av att du skickar julblommor inför julhelgerna. Det går lika bra att skicka till andra orter över hela Sverige. Det här kan verkligen vara ett tips att hänga i julgranen!

Tänk igenom vem som skulle bli positivt överraskad om det kom ett blombud med julblommor i år. Det kan vara en släkting, en gammal kompis eller kanske någon som du just lärt känna. Beställ ditt blombud online och få iväg dina julblommor på nolltid.

Om du är utomlands och inte kommer hem till jul ska du dra nytta av att kunna skicka julblomma till Sveriges alla hörn på detta vis. Du är inte med när det firas men ändå är du det tack vare dina fina blommor!

Olika typer av julblommor

Det finns en rad olika jularrangemang att skicka. Välj det som passar din budget och som faller dig i smaken.

Några exempel på julblommor att skicka är:

  • Fina buketter med rätt färger
  • Krukväxter med dekorationer
  • Arrangemang med blommor och choklad
  • Julkransar och julhjärtan

Ta en titt på det som erbjuds i butiken online. Kanske ser du något som du inte ens tänkt på. Missa inte att det många gånger går att köpa till en vas med julbuketten. Då blir din julblomma lite mer än ett blommogram. En fin vas är ju faktiskt också en present.

När du väljer en krukväxt med dekoration har du löst logistiken för den som får dina blommor. En krukväxt går ju att ställa som den är på fönsterkarmen eller på bordet. På samma sätt kan jul-kransar lätt hängas upp på en dörr eller placeras på en plats där de sprider glädje och värme till alla hjärtan som ser dem!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla