Kondoleansblommor

Sorg är en del av livet men sorgen blir lättare att hantera när det finns familj och vänner som bryr sig. Med kondoleansblommor värmer du hjärtan. Du talar om på ett mycket finkänsligt sätt att du beklagar sorgen. Vackra blommor säger mer än tusentals ord. Du behöver inte fundera på vad du ska säga för blommorna säger precis allt!

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

 

Vad ska du skriva på kort med kondoleansblommor

När du inte vet vad du ska säga kan det kännas svårt att skriva en hälsning med dina kondoleansblommor. Men det behöver alls inte vara särskilt komplicerat. Det räcker gott och väl med att skriva att du tänker på personen.
Några exempel på detta är:
• Mina tankar är med dig
• Tänker på er just nu!
• Stor kram och varmt deltagande

Den som får blommorna förstår att du försöker visa omtanke. Därmed krävs det inte något långt brev men det är klart att du ska se till att det framgår vem blommorna kommer från. Om du skickar direkt till en begravningsceremoni kan det ju komma många blommor samtidigt.

Vilka färger uttrycker kondoleans?

Vitt är ju en traditionellt sett en symbol för sorg. Fast kondoleansblommor måste inte vara vita. Det viktigaste är att du väljer en bukett eller annat blomsterarrangemang som du tycker känns stämningsfullt. Kondoleansbuketter har normalt sett lite mjukare ton. De kan ha färger som lila, rosa och även gula färgtoner, men det blir aldrig för färgstarkt eller skrikigt.

Om du är osäker på vad som skulle kunna passa då du vill skicka blommor för att beklaga sorg kan du alltid kontakta oss för förslag. Vi har lång erfarenhet av kondoleansblommor och kan snabbt guida dig till den perfekta buketten och hälsningen.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla