Presentkort

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

Den perfekta gåvan för alla tillfällen

Beställ Presentkort - Enkelt och Smidigt!

Mottagaren väljer själv

Att hitta den perfekta gåvan kan ofta vara en utmaning, men med ett presentkort från Florister i Sverige blir valet enkelt och uppskattat. Ett presentkort från oss är mer än bara en gåva; det är en inbjudan till en värld av skönhet och kreativitet, där mottagaren får möjlighet att utforska och välja bland ett brett utbud av blomsterarrangemang och buketter.

Med ett presentkort från Florister i Sverige kan mottagaren personligen välja sina favoritblommor och designa en bukett som speglar deras egen smak och stil. Våra presentkort är den perfekta gåvan för alla typer av tillfällen - födelsedagar, bröllop, jubileer, eller bara som en oväntad gest av kärlek och uppskattning.

Stort utbud av blommor

Varje presentkort ger tillgång till vårt omfattande sortiment av färska blommor, torkade arrangemang, och säsongsbundna specialiteter. Dessutom erbjuder vi expertrådgivning och anpassade tjänster för de som söker något extra speciellt. Vårt team av erfarna florister är alltid redo att hjälpa till med att skapa den perfekta buketten eller arrangemanget.

Presentkort hos Florister i Sverige är också ett utmärkt sätt att ge en gåva som är både personlig och flexibel. Mottagaren kan använda presentkortet när det passar dem, och välja blommor som är i säsong eller arrangemang som passar just deras tillfälle. Detta gör presentkortet till en praktisk och uppskattad present.

Ge bort en känsla

Våra presentkort kan enkelt köpas online eller i någon av våra butiker över hela landet. De finns i olika valörer för att passa alla budgetar, och kan levereras direkt via e-post eller som ett fysiskt kort för en mer traditionell touch. Genom att ge bort ett presentkort från Florister i Sverige ger du inte bara en gåva, utan även en upplevelse.

Det är en möjlighet för mottagaren att utforska sin kreativitet, njuta av naturens skönhet, och skapa något unikt och personligt. Med ett presentkort från oss blir varje tillfälle ännu mer speciellt.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla