Blommor till nyfödda

Barnet har äntligen kommit och det var inte med storken! Trötta och glada föräldrar blir ännu gladare av blommor till nyfödda. Det lilla barnet har inte en susning om att du har haft den goda smaken att skicka en bukett, men föräldrarna kommer aldrig att glömma bort detta knippe av omtanke och skönhet.

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

 

Blommor till nyfödda med babytema

Blommor är blommor men när buketter skapas med tanke på en ny familjemedlem förstår du hur kombinationer av färg och form kan säga något alldeles särskilt. Bukettens design för genast tankarna till den goda nyheten. Det är mycket vanligt med varma färger och det går att välja blått för pojke och rosa för flicka om du vill det.

Blommor till nyfödda kommer med stor positivism. Här är det glädje som står i fokus. Du visar föräldrarna att du också tycker att nyheten är helt fantastisk. En bukett eller korg med blommor säger mycket mer än tusen smileys på mobilen!

Blommor med tillbehör som passar bra

Det finns faktiskt saker som du kan lägga till blommor till nyfödda som det lilla barnet till sist kan bli intresserat av. Nallar! Det är vanligt med en eller flera nallar i blomsterarrangemang som skickas till de nyblivna föräldrarna.

Rara nallar är svåra att motstå och de blir förstås kvar när buketten har gjort sitt. Till sist kommer det lilla nyfödda barnet att nå en ålder då det är säkert att ge nallen för lek. Tills dess får den kanske sitta på en hylla som en dekoration.

Välj med hjärtat

Vi har många fina buketter och blomsterarrangemang som passar bra när du vill skicka blommor till nyfödd och föräldrar. Ett tips är att du väljer med hjärtat. Välj buketten som beskriver glädjen du känner allra bäst. Då kommer föräldrar och bebis också att känna den!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla