Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

En kramgo gåva

Ge bort en riktigt fin present som kommer att bli en vän för livet. Allt material i våra gosedjur och leksaker är i hög kvalitet och väljs ut med stor omsorg. Tillverkningen sker så att de ska hålla till nästa generation och kan vårdas och älskas under många år. De ska klara den tuffaste hanteringen och slitaget för att garantera en lång livstidscykel för att kunna hålla miljöavtrycket nere på ett minimum.

En oväntad gåva av kärlek och omtanke

I en värld där digital kommunikation ofta tar överhanden, finns det fortfarande något djupt personligt och hjärtevärmande med att ge bort en fysisk gåva. Och när det kommer till att sprida glädje och tröst, står få saker lika starka som nallar.

En nalle är inte bara en leksak, utan en symbol för omtanke, kärlek och trygghet. Dessa mjuka, kramvänliga skapelser har en unik förmåga att trösta, att lyssna, och att ge en känsla av närhet, även när vi är långt ifrån varandra. Det är därför nallebud blivit en så populär gest för att visa att man tänker på någon.

Passar alla åldrar

När du skickar ett nallebud, skickar du mer än bara en nalle. Du skickar ett budskap om att du bryr dig, att du finns där, och att mottagaren inte är ensam. Det är en fysisk påminnelse om din närvaro och din omtanke, något som kan hållas, kramas och älskas.

Våra nallar är noggrant utvalda för att passa alla åldrar och tillfällen. Vare sig det är för att fira en speciell händelse, som en födelsedag eller examen, eller för att erbjuda tröst under svåra tider, som sjukdom eller sorg, har vi den perfekta nallen för stunden.

Kram på distans

Dessutom erbjuder vi möjligheten att personifiera ditt nallebud med ett speciellt meddelande. Det kan vara några enkla ord av kärlek, en rolig internskämt eller ett citat som har speciell betydelse. Oavsett vad, gör det ditt nallebud ännu mer personligt och minnesvärt.

Att ge bort ett nallebud är att ge en kram på distans. Det är en vacker, tankeväckande gest som visar att du bryr dig på ett djupt och personligt sätt. Så nästa gång du vill göra någons dag lite ljusare, kom ihåg kraften i en enkel nalle – en liten gåva, men med stor betydelse.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla