Blommor till studenten

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

Sjung om studentens lyckliga dar

I studenttider blir det stor glädjeyra. Oavsett om du ska till ett utsläpp eller är bjuden till en studentmottagning är det god ton att komma med blommor till studenten. Det som kan vara bra att tänka på är hur studenten kommer att kunna ta emot och förvara dina blommor. Det är till exempel mycket vanligt med studentblommor som hängs runt halsen.

Av praktiska skäl kan det vara klokt att välja den här typen av blommor till studenten. Dessutom är det att rekommendera att välja studenttemat. Det gör det tydligt att dina blommor är med särskild tanke på studentens lycka och väl.

Blommor till studenten

Studenttiden är en härlig tid då naturen tycks exploderar i vackra färger som en hyllning till de unga människorna som nu är på väg ut i livet. Stora fång med färgsprakande blommor passar mycket bra till studenten. Det blir fina bilder från utsläpp och fester när studenten står med dina studentblommor i famnen. Det här är minnen för livet så se till att satsa på riktigt vackra blommor till studenten som ni sedan aldrig kommer att glömma bort.

Färger som gult och blått för att signalera svenska flaggan passar mycket bra. De går också väl ihop med band som kan göra det lätt att hänga blommorna om halsen på studenten. Studentblommor kan också ha roliga dekorationer som champagneflaskor i miniatyr eller nallar med studenthattar.

Dekorera studentmottagningen med blommor

Glöm inte bort att dekorera studentfesten med studentblommor. Vi kan hjälpa till med blommor till studenten som kan ställas ut på borden. Smarta färgteman förstärker känslan av studentfest och skickar en massa glädje runt bordet och vidare ut i lokalen. Studentblommor på bord, på golvet och väggar är en god investering i festens härliga stämning!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla