Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

En värld av exklusiv chokladkonst

Fantastiskt goda chokladprodukter! Välj den perfekta presenten och ge en smakupplevelse till någon du tycker om!

Högkvalitativ choklad

Här tar vi dig med på en resa genom chokladens underbara värld. Här står upplevelsen av högkvalitativ, handgjord choklad i centrum, en resa som är både en fest för smaklökarna och en hyllning till konsten att skapa choklad.

I ChocoMe-kategorin erbjuder vi en exklusiv kollektion av chokladprodukter som kombinerar traditionellt hantverk med innovativa smakkombinationer. Varje bit är ett mästerverk, skapat med passion och precision av skickliga chokladkonstnärer. Vi använder endast de finaste ingredienserna, från utsökt kakao till exotiska kryddor och noga utvalda frukter och nötter, för att skapa en unik och oförglömlig smakupplevelse.

Mer än bara choklad

Vårt sortiment innehåller allt från eleganta chokladplattor till fantasifullt dekorerade praliner, var och en med sin egen distinkta karaktär. För de som uppskattar det lilla extra erbjuder vi också specialtillverkade chokladkreationer, där du som kund har möjlighet att skapa din egen, personliga chokladupplevelse.

ChocoMe är mer än bara choklad; det är en känsla av lyx och njutning. Varje produkt är inte bara en njutning för smaklökarna utan även en visuell fest. Den eleganta förpackningen gör varje ChocoMe-produkt till den perfekta presenten för chokladälskare, eller som en speciell behandling för dig själv.

Smakupplevelse utöver det vanliga

Utforska kategorin ChocoMe och låt dig förföras av denna enastående samling av hantverksmässig choklad. Det är en inbjudan till att uppleva choklad på ett helt nytt sätt, en resa som lovar att förtrolla och förföra alla som vågar ge sig ut på den. Vare sig du är ute efter en klassisk smakupplevelse eller något mer äventyrligt, har ChocoMe något som kommer att tillfredsställa varje chokladfantast.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla