Hjärtebarnsfonden

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

Din gåva mer än bara en bukett

Den här vackra buketten sprider inte bara glädje och väldoft – den hjälper också till i kampen mot medfödda hjärtfel hos barn, ungdomar och vuxna. Hjärtebarnsfonden arbetar för att förbättra situationen för barn och vuxna med medfött hjärtfel. Hjärtebarnsfonden stödjer forskning kring medfödda hjärtfel, ordnar läger och andra aktiviteter för barn och vuxna med hjärtfel samt stödjer de drabbade familjerna ekonomiskt. Fonden ger också begravningsstöd till familjer som mist sina hjärtbarn. 30 kr läggs på bukettens pris i kassan och skänks till Hjärtebarnsfonden.

Möjlighet att göra gott

Att skicka blomsterbud är en gest av kärlek och omtanke. Men tänk om du kunde sprida denna kärlek ännu längre? Genom att välja våra blomsterbud, blir varje leverans en möjlighet att göra gott, eftersom en del av intäkterna går till Hjärtebarnsfonden.

Hjärtebarnsfonden är en organisation som spelar en livsviktig roll i att stödja forskning kring medfödda hjärtfel, vilket är avgörande för att förbättra livsvillkoren för drabbade barn och vuxna. Genom ditt köp bidrar du till detta viktiga arbete. Men Hjärtebarnsfondens stöd sträcker sig längre än så. De ordnar läger och andra aktiviteter som ger barn och vuxna med hjärtfel möjligheter att mötas, dela erfarenheter och finna glädje i gemenskap.

Ekonomiskt stöd

För familjer som kämpar med de ekonomiska utmaningarna som kan följa med ett medfött hjärtfel, erbjuder fonden ovärderligt ekonomiskt stöd. Detta kan vara allt från hjälp med sjukhusvistelser till att täcka kostnader för nödvändiga medicinska behandlingar och utrustning.

Dessutom ger Hjärtebarnsfonden begravningsstöd till de familjer som gått igenom den obeskrivliga sorgen att mista ett barn. Denna omsorg och stöd i de mest utmanande tiderna visar på fondens djupa engagemang och empati.

Gör skillnad med varje blomsterbud: Stöd Hjärtebarnsfonden

När du väljer ett blomsterbud från oss, blir din gåva mer än bara en bukett. Det blir en handling av solidaritet och stöd till Hjärtebarnsfonden, vilket hjälper dem att fortsätta deras viktiga arbete.

Du skänker inte bara glädje till den som tar emot blommorna, utan även hopp och stöd till de familjer och individer som kämpar med medfödda hjärtfel. Låt oss tillsammans göra varje blomsterbud till en källa för glädje och hopp. Välj att skicka blommor med oss och bli en del av en större rörelse som stödjer Hjärtebarnsfonden i deras ovärderliga arbete.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla