Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

Ett bredare sortiment för varje tillfälle

Här har vi samlat en mångfald av unika, spännande och kvalitativa produkter för att komplettera vårt redan omfattande utbud. Den här kategorin är skapad med tanke på dig som söker det lilla extra, oavsett om det gäller en speciell gåva, en unik detalj för hemmet eller en personlig överraskning.

Perfekt för gåvor eller personlig förgyllning

Fler Produkter är den ultimata destinationen för den som söker den perfekta gåvan. Oavsett om det är en födelsedag, jubileum, bröllop eller en annan speciell händelse, hittar du något unikt och personligt här. Dessutom är många av dessa produkter idealiska för att skämma bort dig själv med något speciellt, som ett sätt att fira dina egna prestationer eller helt enkelt för att göra din dag lite ljusare.

Ständigt uppdaterat för att matcha dina önskemål

Vi uppdaterar kontinuerligt vårt sortiment i "Fler Produkter" för att säkerställa att du alltid har tillgång till de senaste och mest eftertraktade produkterna. Vår passion är att upptäcka och erbjuda objekt som inte bara är vackra och användbara, utan som också bär en historia eller en unik egenskap.

Utforska våra produkter

Låt dig inspireras av vårt noggrant utvalda sortiment. Här väntar en värld av möjligheter – perfekt för dig som älskar att ge eller ta emot gåvor med det där lilla extra, eller för dig som uppskattar kvalitet och originalitet i ditt dagliga liv. Vårt mål är att överraska och förgylla din vardag med produkter som är lika unika som du.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla