Nivåbuketter

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

Stilfulla i sin enkelhet

En bukett i flera nivåer kan upplevas som energifull. Den tar lite mindre plats än den vanliga buketten men utstrålar fortfarande den känsla man vill förmedla. Många gånger innebär en nivåbukett att floristen har fått jobba riktigt kreativt. Det här är blomsterkonst när den är som bäst och ett riktigt bra val för dig som vill ha något utöver det vanliga.

Väl genomtänkta nivåbuketter

En nivåbukett som upplevs som vacker och inspirerande är väl planerad. Den kan ha flera partier som förtjänar stor fokus. Det är inte ovanligt med en bas där det finns både grönt och färg. Sedan kan det sticka upp kvistar och skaft med platåer av blommor på högre höjd.

Så används nivåbuketten

Nivåbuketter passar bra i olika sammanhang. De är populära för att de är så vackra och inspirerande. Idag är det vanligt att man väljer nivåbuketten för:

  • Tillfällen då det behövs blomsterdekoration som märks lite extra
  • Vid bröllop både som dekoration och som brudbukett
  • För middagen där det ska vara extra fint på bordet
  • Som rumsdekoration längsmed väggar i golv-vaser

Med olika typer av blommor

Det är spännande att se på möjliga kombinationer av blommor i nivåbuketter. Det här är en bukett som tillåter lite mer. Det finns också striktare design där det kan vara enbart rosor i bukettens alla delar. Oavsett de blommor som utgör nivåbuketten kommer de att placeras på ett sätt som gör att varje blomst blir riktigt synlig. Det ger en alldeles särskild stämning som många tycker om. Därmed är nivåbuketterna också riktigt bra val när du vill överraska någon med ett blomogram.

Minnen för livet

Nivåbuketten är så vacker att det är svårt att inte ta bilder på den. Det är också en anledning till att den förekommer så ofta i sammanhang då vi fotograferar lite mer som till bröllopet, studentfesten och födelsedagspartyt.

Nivåbuketter är eleganta och prisvärda

En hög bukett som syns och som känns extra elegant. Om det här är vad du är ute efter är nivåbuketter av största intresse för dig. Det här är buketter som liksom namnet antyder byggs i nivåer och som känns livliga och eleganta. Ett perfekt val då du vill att buketten ska synas och upplevas som väldigt vacker.

Vad är nivåbuketter?

En nivåbukett är en bukett som byggs på höjden. Istället för att flyta ut på ett runt sätt kommer den att peka uppåt. Vanligtvis har du en utvald blomma eller två som centerplats i buketten. Nivåbuketter kan ha lite olika motiv men gemensamt är att de byggs uppåt. Det skapas som en spira med en högsta topp och buketten är som bredast på mitten. Nivåbuketter kräver lite högre vaser och de bör ställas på en plats där de verkligen kommer till sin rätt. De är också fina att hålla i och kan därmed passa mycket bra på bild då det ska tas bröllopsbilder eller liknande fotografier. Nivåbuketten kan upplevas som stilren och lite gles men det här ska alltid se elegant ut. Det är mycket vanligt att en exotisk blomma smyckas med fina effekter som kan vara växter eller inslag av träpinnar och torkade växter.

Nivåbuketter är prisvärda

Om du vill ha en vacker bukett till en mindre budget är nivåbuketten ett bra val. Den är mycket prisvärd. Trots att nivåbuketter är billiga känns de inte enkla. Tvärtom. Det här är konst och våra florister lägger stor tanke bakom varje bukett. Det krävs professionalitet för att med så få ingredienser skapa ett äkta konstverk. Det gäller att ha känsla för proportioner och se vad som kommer att matcha blommor som ingår allra bäst. Du kan kika på våra bilder för att se exempel på vackra nivåbuketter till låga priser. En riktigt fin nivåbukett kan få mindre att framstå som mer!

När passar nivåbuketterna bäst?

Det kan passa mycket bra med nivåbukett för olika tillfällen. Konstruktioner som är hög lämpar sig väl för olika högtider. Det som kommer att avgöra vad buketten passar för är de blommor som ingår och färgerna.

Några exempel på när nivåbuketten blir ett bra val är:

  • Till begravningar då du vill ha buketter som står i vaser och syns väl
  • När du har en mindre budget för blombud men vill skicka något riktigt vackert
  • När du vill smycka ditt hem för en fest eller middag. Nivåbuketterna kan stå i vaser på bordet såväl som på golvet
  • Som brudbukett då bruden vill ha något avskalat som har en design på höjden

Med vita blommor passar nivåbuketten mycket bra för begravning såväl som bröllop. Med lite starkare färger kan buketten vara en riktigt fin födelsedagshälsning. Det här är en bukett som är trevlig att räcka över. Om du kan beställa den hem till dig själv kan det vara roligt att ta den med till en bjudning och överraska med vackra blommor.

Nivåbuketter är väldigt ofta bra val. Om du till exempel vill skicka något elegant till en person som du mest är bekant med kommer det här att vara korrekt. Nivåbuketten är omtanke och vänskap. Den kommer aldrig att kännas som för mycket och den går inte att misstolka. När du ska skicka blommor till någons arbetsplats kan nivåbuketten också vara att föredra. Den är ju så enkel att placera på bord eller golv med hög vas. Den kommer att smycka varje rum som den placeras i!

Vad kostar nivåbuketter?

Hur mycket det kommer att kosta beror givetvis på vilken nivåbukett du väljer. Men det är sällan som priset överstiger 200 kronor och det gör denna bukett otroligt överkomlig för tillfällen då du har en mindre budget. När du mest vill överraska med en blombukett som inte alls är väntad får du råd med det om du väljer en nivåbukett. Det här är verkligen ett knippe glädje som syns och känns bra mycket mer än vad du betalar för.

Hur kommer det att se ut?

Med blommor ser det alltid vackert ut, det kan vi lova! Vi har bilder som visar dig hur nivåbuketter kommer att se ut vad gäller färg och stil. Men vi pressar aldrig våra florister att göra precis som på bilderna. Det är mycket bra för det ger de vackraste buketterna. Blommor är levande material och våra florister är känsliga för hur varje blomma kan passa in i sitt sammanhang. Men när du gillar det du ser på bilden kan du vara säker på att du kommer att få iväg en nivåbukett som är minst lika fin. Av de som skickar blommor med oss får vi ofta höra att det var ännu finare än på bilden. Det beror på att floristen lägger sitt hjärta i att skapa ett unikt arrangemang varje gång. Våra bilder är exempel som kan inspirera och hjälpa dig till den bästa buketten.

Saker som kan vara bra att tänka på

När du ska skicka nivåbukett är det inte svårare än att du väljer den design som du gillar och sedan beställer. Men för att du ska bli riktigt nöjd med ditt blombud kan det vara bra att tänka på några saker.

1. Skicka i tid
Det går snabbt att skicka bukett med oss men tänk på att vara ute i god tid för din egen skull. Om du hinner se på lite olika buketter utan att jäkta blir det trevligare att skicka blombud.

2. Ge oss rätt information 
Det är aldrig värt att slarva med adress och kontaktuppgifter. Se till att vi har adressen från start så att blombudet inte blir försenat.

3. Skriv något personligt 
Det är klart att vi kan hjälpa dig med standardfraser om du tycker att det är svårt att komma på en egen hälsning. Du kan också söka online efter bra saker att skriva som hälsning med blommor.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla