Majblomman

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

Mer än bara en blomsterbukett - Stöd Majblomman

Denna vackra bukett är inte bara en symbol för skönhet - den är också en del av kampen mot barnfattigdom i Sverige. Majblomman arbetar för att förbättra situationen för barn och deras familjer genom att bekämpa ekonomisk utsatthet och ojämlikhet. Genom försäljningen av majblommor och donationer från generösa företag och privatpersoner, kan Majblomman stödja barn i att få en tryggare uppväxtmiljö och möjligheten att drömma stort och förverkliga sina mål. Varje gång du köper en majblomma, eller bidrar på annat sätt, hjälper du till att göra verklig skillnad i ett barns liv. Tack för ditt stöd till Majblomman och kampen mot barnfattigdom. 30 kr läggs på bukettens pris i kassan och skänks till Majblomman.

Möjlighet att sprida godhet

Att skicka blomsterbud är en gest av kärlek och omtanke. Men tänk om du kunde sprida denna kärlek ännu längre? Genom att välja våra blomsterbud blir varje leverans en möjlighet att göra gott, då en del av intäkterna går till Majblomman.

Majblomman är en organisation som spelar en livsviktig roll i kampen mot barnfattigdom i Sverige. Genom att stödja Majblomman bidrar du till att ge fler barn chansen till en ljusare framtid och möjligheten att växa upp under tryggare förhållanden. Varje gång du väljer våra blomsterbud sprider du inte bara skönhet, utan även hopp och möjligheter till barn som behöver det som mest.

Ditt köp hos oss ger inte bara glädje åt mottagaren av blomsterbuketten, utan också till de barn och familjer som stöttas av Majblomman. Tack för att du väljer att göra skillnad och sprida godhet med oss och Majblomman.

Ekonomiskt stöd

För familjer som brottas med ekonomiska utmaningar, vilket ofta följer med barn som lever i ekonomiskt utsatta situationer, erbjuder Majblomman ovärderligt ekonomiskt stöd. Detta kan innebära allt från att hjälpa till med skolmaterial och kläder till att täcka kostnader för hälsovård och andra nödvändiga utgifter.

Sprid glädje med varje blomsterbud

När du väljer ett blomsterbud från oss blir din gåva mer än bara en bukett. Det blir en handling av solidaritet och stöd till Majblomman, vilket hjälper dem att fortsätta deras viktiga arbete för barn i ekonomiskt utsatta situationer.

Du skänker inte bara glädje till den som tar emot blommorna, utan även hopp och stöd till de familjer och barn som kämpar med ekonomisk utsatthet. Låt oss tillsammans göra varje blomsterbud till en källa för glädje och hopp. Välj att skicka blommor med oss och bli en del av en större rörelse som stödjer Majblomman i deras ovärderliga arbete för en ljusare framtid för Sveriges barn.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla