Födelsedagsblommor

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

Uppvakta och fira med blommor

Kanske kan ni inte ses på födelsedagen, kanske kommer ni att äta middag tillsammans… Oavsett om det kommer att firas ihop eller inte är födelsedagsblommor passande. De fungerar som en påminnelse om att du tycker om och kommer ihåg. Faktum är att blommor är en mäktig födelsedagspresent. De säger så många fina saker på en gång!

Skicka en bukett med födelsedagsblommor

Hos oss hittar du många olika arrangemang som du kan skicka som födelsedagsblommor. Det kan vara en enkel bukett med favoritblommorna eller något som du tycker är riktigt fint. Vi visar dig vad som är särskilt till för födelsedagen men det är klart att du kan välja det som du tycker är allra vackrast och skicka.

Några vanliga exempel på stort uppskattade födelsedagsblommor är:

  • Rosor
  • Arrangemang med flera färger
  • Tulpaner på våren
  • Bukett med chokladask
  • Blombukett med cellofan
  • Krukväxt

Tillbehör eller inte

Att skicka födelsedagsblommor med tillbehör som choklad och dryck kan ses som extra effektfullt. När du känner att det inte riktigt räcker med bara blommor ska du se på kombinationerna som ger födelsedagsstämning. Om du inte är säker på vad du skulle kunna kombinera med en bukett eller krukväxt ska du fråga oss. Det finns många spännande  kombinationer som ger födelsedagsblommor som ingen kommer att glömma någonsin! Fast födelsedagsblommorna som kommer ensamma utan några leksaker, godis eller dryck räcker gott och väl som de är. Det inser du när du ser på våra vackra buketter som får fantasin att skena vid första ögonkastet.

Gratulera genom att skicka födelsedagsblommor

Fira födelsedag med vackra födelsedagsblommor som du skickar med blombud. Det är få överraskningar som är så härliga som ett fång blommor. Vi hjälper dig att hitta bästa blombuketten eller kanske ett arrangemang i kruka som du tycker om. Sedan är det bara att skicka och se fram emot den glada respons du kommer att få från födelsedagsbarnet.

Födelsedagsblommor i vackra buketter

En stor och varm bukett är som en kram från hjärta till hjärta. Det här är den perfekta födelsedagshälsningen för dig som vill gratta med stil. Vi har stora och små buketter som är spännande att se på. En födelsedagsbukett från oss glömmer man inte i första taget. Den är ett levande knippe energi och skönhet som kommer att få en central plats i hemmet eller kanske på jobbet. Det är upp till dig vart du vill skicka buketten. Ibland kan det faktiskt vara särskilt fint att gratta med blommor på jobbet. Blommor är alltid vackra men våra florister är experter på att skapa buketter som tar fram det finaste i naturens underbara konst. Det betyder att varje bukett kommer att ha något unikt som gör födelsedagen så mycket gladare och väldigt stämningsfull.

Ingen behöver veta att du glömde

Det händer att vi glömmer bort viktiga dagar som födelsedagar. Det betyder inte att du inte bryr dig om. Men ingen behöver få veta att du faktiskt glömde bort. Det går att lägga in en beställning tidig morgon för att få ut blommorna samma dag. Om du kommer ihåg kvällen innan blir det ännu enklare. Då kan du snabbt bestämma dig för de födelsedagsblommor som du vill skicka och beställa. Det spelar ingen roll att du befinner dig i en helt annan stad. Vi ordnar med blommor över hela Sverige. När vår florist är klar med buketten ger den känslan av att du planerade din överraskning länge. Buketten är välarbetad och en present som andas kärlek och omtanke!

Vilka blommor passar bäst?

Det här kan diskuteras. Vi brukar ge rådet att du alltid ska välja blommor som du tycker är fina. Det är bara att titta på våra bilder för att hitta rätt. Exakt vilken sort det är spelar inte så stor roll. Men det är klart att det kan vara klokt att skicka födelsedagsblommor som är säsongsenliga. Om du ska skicka födelsedagshälsning under vinter och tidig vår kan en enkel tulpan bli det bästa valet. Den är tidsenlig och du kan hitta fantastiska buketter i spakande färger till bra priser. Rosor är alltid ett bra val och det här är blomman som finns i så många färger och storlekar. Vi kan blanda rosor med andra blomster eller helt enkelt skap en unik rosbukett för den som fyller år.

Krukväxter och unika arrangemang som håller längre

Om du vill ha något som håller lite längre kan du välja blombud som är lite annorlunda men som är otroligt passande till födelsedagar. Exempel på den här typen av blombud är:

Krukväxter

Krukväxten är klassisk och så fin när du vill skicka födelsedagsblommor som håller längre. En orkidé är verkligen ett bra val. Den är vacker och kan leva länge i sin kruka. Det finns andra varianter och det går förstås fint att välja en krukväxt utan blommor. Med fin kruka blir det en riktigt härlig födelsedagspresent.

Torkade blommor

Torkade blommor är också fina val för personer som skulle vilja ha födelsedagsblommor med lång livslängd. Du kan välja en passande vas eller låta oss sätta ihop på bäst vis. De torkade blommorna är en form av konst som man gärna ställer fram i hemmet såväl som på arbetsplatser. Perfekt present ju!

Rosboxar

Rosboxen kan göras med färska rosor såväl som med torkade som håller sig i flera års tid. Rosboxer ser också ut som presenter. Särskilt när de pyntas med ett band. Det här kan passa fint då du vill ha födelsedagsblommor som kommer att fungera som dekoration länge.

Chokladbud

Det går också att skicka blombud utan blommor till födelsedagen. Kanske väljer du en presentkartong med choklad. Ett chokladbud är också fint då det ska firas födelsedag och du vet att personen gillar choklad mer än blommor.

Skicka med tillbehör för effekt

Varje bukett kan smyckas med tillbehör som gör den unik. Du kan till exempel lägga till en nalle. Det här passar ju jättefint då det är en bebis första dag i världen som ska firas såväl som då du skickar till lite yngre barn vars föräldrar uppmärksammar deras födelsedagar med bjudningar. Tillbehör kan vara ballonger som gör att buketten känns extra festlig. Ballonger är ju tätt förknippade med födelsedagar så det här är ett bra val. Sedan kan du välja allt från choklad till champagne som tillbehör till din bukett. Födelsedagar kan firas med stil på detta vis.

När du vet vilka blommor födelsedagsbarnet tycker om

Om du vet precis vilka blommor som födelsedagsbarnet gillar kan du satsa på dessa. Kanske är det rosor, kanske något annat. Om det är säsong för blomman är det inga problem att välja en bukett med den. Rosor går alltid bra. När det inte är möjligt att välja en viss typ av blomst kan du istället gå på färg. Skicka en bukett som har de nyanser som den som fyller år tycker om allra bäst. Det här är riktigt roligt och vi kan givetvis lägga till effekter i form av band och andra tillbehör i samma färger.

Skicka dina födelsedagsblommor i tid

Det är som sagt enkelt att få iväg en födelsedagshälsning med blommor med oss. Vi är snabba och kan skicka födelsedagsblommor över hela Sverige såväl som till andra länder. Med detta sagt är det dock inte så dumt att vara ute i tid. Du kanske vill tänka lite på vad du ska skriva som hälsning. Om du inte jäktar med din beställning ökar chansen för att den blir korrekt. För att inte glömma bort kan det vara klokt att på något vis påminna sig själv om när det blir dags att beställa blommor.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla