Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

Perfekta blommor för varje speciellt ögonblick

Här har vi samlat ett brett utbud av blommor och arrangemang som är perfekt anpassade för varje speciellt tillfälle i livet. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att hitta den perfekta blomstergåvan, oavsett händelse eller firande.

Fars dag och Mors dag: Hyllningar av kärlek och tacksamhet

Fira Fars dag och Mors dag med vårt noggrant utvalda sortiment av blommor. Visa din uppskattning och kärlek med vackra buketter som speglar deras betydelse i ditt liv.

Alla Hjärtans Dag: Romantikens språk i blommor

Alla Hjärtans Dag är synonymt med kärlek och vad är bättre än att uttrycka den med blommor? Välj från vår romantiska samling och förmedla dina djupaste känslor.

Påskblommor: Vårens sprudlande färger

Vår Påskkollektion fångar vårens essens med ljusa och glädjefyllda arrangemang, perfekt för att fira påskens glädje och nytt liv.

Julblommor: Festlig glädje och värme

Julen är en tid av glädje, och våra julblommor är designade för att förstärka denna festliga känsla med sina rika färger och dofter.

Kondoleansblommor: En ärofylld hyllning

Visa din respekt och ditt stöd under svåra tider med våra kondoleansblommor. Dessa arrangemang är utformade för att ge tröst och visa medkänsla.

Födelsedagsblommor: Fira livets speciella dagar

Varje födelsedag är unik, och våra födelsedagsblommor är lika speciella. Välj från en mångfald av stilar för att göra födelsedagen oförglömlig.

Blommor till Nyfödda: Välkomna ett nytt liv

Vårt utbud av blommor till nyfödda är perfekt för att fira ankomsten av ett nytt liv, med mjuka färger och försiktiga arrangemang.

Blommor till Studenten: Firande av framgång

Markera denna viktiga milstolpe med ett val från våra studentblommor. Dessa är idealiska för att fira prestationer och inspirera till framtida framgångar.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla