Blombud samma dag

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

Blombud samma dag är en räddare i nöden!

Ja, just det, födelsedagen är idag. Nu är goda råd dyra! Fast blombud samma dag behöver inte kosta särskilt mycket. De kostar precis som vanligt och kommer fram som att inget hade hänt. Blombudet visar att du bryr dig och att du kom ihåg. Då spelar det ju ingen roll att du mindes samma dag!

Blombud samma dag trots att du glömde!

Det är inte så ovanligt att glömma bort viktiga datum. Livet har så många måsten att vi ofta glömmer det som ändå är viktigast för oss. När du inte har köpt en present fast att du ville det är blommorna ingen nödlösning. De är det bästa du kunde ha kommit på!

Du kan skicka blombud samma dag och se till att din önskan om att gratulera blir alldeles uppenbar. Andra som kom ihåg att slå in sina paket för över en månad sedan blir också imponerade av din omtanke. Blommor har den kraften. De får oss att glömma allt annat och bara njuta av skönheten samt härliga dofter. Trots att buketten har en begränsad livstid är det just blommorna som vi minns från firandet. De förevigas på bild och följer med i minnet som något av det bästa vi någonsin har fått.

Tid att fundera lite

Bara för att du vill få iväg ditt blombud idag betyder det inte att du inte har tid till lite eftertanke. På nätet kan du skicka blombud samma dag på några minuter. Du har med andra ord gott om tid över till att se på olika buketter och andra typer av hälsningar.

Saker som kan vara bra att fundera på innan du skickar ditt blombud är:

  • Vilken typ av bukett ska det vara? - Stor, liten med effekter… Rosor, liljor, ovanliga blommor… Rött, rosa, gult… Bukett eller kruka
  • Vilken budget har du? - Tänk igenom hur mycket du vill lägga på ditt blomsterbud.
  • Ska du skicka mer än blommor? - Nallar, kort och kanske lite choklad.
  • Ska du skriva en hälsning?

Med en hälsning från hjärtat

En hälsning är både roligt och viktigt. Du kan alltid skriva några enkla ord som visar att det var du som tänkte till. Du kan också skriva något som är roligt eller bara tänkvärt. När du ändå sitter på din dator kan du ju söka efter roliga grattis-hälsningar eller bara grattis på födelsedagen för att se vad som kan vara möjligt.

På nätet kan du hitta dikter och förslag på roliga saker att skriva på kortet som kommer med blommorna. Det här är sådant som gör att ditt blombud blir så mycket mer än vackra blommor och känslan av att du bryr dig om. Kortet kommer antagligen att sparas då det har en text som inte går att kasta bort.

Blombud till en annan stad

Det går också bra att skicka blombud samma dag till en annan stad. I och med att du beställer online är det inte svårt att få din bukett bunden lokalt på annan ort. Den bukett du ser på bilden är samma som kommer att skapas av en professionell florist nära den person som du vill glädja.

Det här är ju en enorm fördel med nätet. Det som var helt omöjligt för några årtionden sedan är nu en självklarhet. Faktum är att du kan skicka blombud samma dag från ett annat land genom att göra det via en bra blomsterhandlare online.

Beställa på morgonen och få leverans på eftermiddagen

För det mesta är det så att du har fram till tidig eftermiddag på dig för att få iväg ett blombud samma dag. Om du kan komma ihåg på morgonen att lägga in din beställning bör det inte vara något problem att få iväg blommorna med leverans samma dag. Se alltid över de regler som gäller så att du inte misstar dig och tror att blommorna kommer fram idag då det framgår tydligt att det faktiskt blir imorgon.

På helger kan det se lite annorlunda ut och det kan vara så att du får betala lite mer för blombud samma dag när det är helg. Det beror på blomsterbud och var du ska skicka. Det kan dock vara bra att veta att expressblommor samma dag för det mesta är helt möjligt. Använd din mobiltelefon eller dator och beställ online så är det hela ordnat på nolltid!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla