Skicka blommor till begravning

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

Skicka blommor till begravning – Så gör du

Det är verkligen inte svårt att skicka blommor till begravning men det kan vara bra att tänka på hur du väljer rätt blomsterarrangemang. På nätet kan du beställa kransar, hjärtan och vackra arrangemang med hälsningar. Du får bilder som visar dig hur de färdiga begravningsblommorna kommer att se ut. Dessutom kan du enkelt betala direkt online och lita på att leveransen kommer fram i tid.

Kransar och buketter

Det är många som tycker att kransar är det finaste att skicka till en begravning. Begravningskransen är elegant och den uttrycker ett deltagande som kommer från hjärtat. Här är det många som väljer kransen som ser ut som ett hjärta, begravningshjärtat, just för att visa kärlek och omtanke. Det går också att skicka buketter som är särskilt till för begravningar. Dessa kan placeras ut omkring kista och i lokalen där minnesstunden ska hållas. Lättaste sättet att hitta rätt begravningsblommor att skicka till en begravning är att se på kategorin för detta.

När du surfar in i blomsterbutiken kan du se på blommor i enlighet med tillfälle. Dessutom kan du sortera efter budget. Det kan också vara en hjälp då du ska komma fram till om det ska vara en krans, ett hjärta eller något annat begravningsarrangemang.

Skicka direkt till minnesstunden

Du behöver inte komma och hämta blommorna eller få dem levererade hem till dig. Det går bra att få blommor skickade direkt till en kyrka eller annan loka där minnesstunden ska hållas. Det betyder att du kan ordna med din beställning av begravningsblommor och sedan släppa detta. Även om du själv ska vara med under minnesstunden är det ju skönt att slippa tänka på hur blommorna ska komma fram. De kommer att finnas där och placeras på rätt plats så att de sörjande kan se att du har brytt dig om att skicka blommor.

Begravningsblommor med hälsningar

Begravningsblommor skiljer sig lite från andra blombud på så vis att de ofta har en hälsning som syns tydligt. Den kan tryckas på ett band i stor stil så att alla kan läsa vem som har skickat en krans eller hjärta. Det finns standardfraser för begravningshälsningar och du behöver inte fundera så mycket på vad som skrivas. Det viktigaste är att det framgår vem som står bakom blombudet till begravningen.

För buketter och mindre försändelser behövs det inte band med hälsningar som alla kan se. Det kan ju vara så att du vill skicka en bukett privat hem till den närmsta familjen. De flesta kommer ju att skicka blommor till begravning. Det kan rentav vara extra fint att du tänker på vad som väntar i hemmet efter minnesstunden.

Detaljer som du måste ha koll på

Blomsterhandeln som du beställer begravningsblommor från bör klara av att skapa vackra kransar och andra arrangemang för minnesstunden. Det här behöver du inte fundera så mycket på. Du ser på bilder hur blommorna kommer att presenteras.

Det du måste vara noga med är detaljer för när och var begravningen ska vara. Du bör beställa i tid även om det rent praktiskt är möjligt att beställa blommor samma dag även till en begravning.

Ta reda på:

  • Var minnesstunden ska hållas.
  • Om det finns andra kyrkor eller samlingsplatser med samma namn som kan förväxlas.
  • Vilket telefonnummer blombudet bör ringa.
  • Vem som kommer att ta emot blommorna.
  • Vilken tid blommorna ska komma fram för att arrangeras i tid.

Det här är viktiga punkter att ha när du lägger in din beställning för att skicka blommor till begravning. Var tydlig och noggrann så kommer det hela att fungera. Det här är extra viktigt om du inte kommer att vara med på begravningen och vill vara säker på att ditt deltagande ändå framgår via blommorna.

När ska du skicka blombud till begravning

När du inte själv har tid att stå i en blomsterbutik och välja blommor och sedan själv komma och hämta bör du använda dig av ett blombud. Det är enklast att göra detta online och givetvis också i god tid. Om det finns lite framförhållning blir det lättare att få till särskilda detaljer som är viktiga för dig. Skicka ditt blombud då du vet när begravningen ska ske. Boka in datum med blomsterbutiken online och se till att din hälsning visar den omtanke och sorg som du känner. Med god framförhållning går det också att göra ändringar om det skulle behövas.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla