Krukväxter

När du vill skicka blommor som lever länge är krukväxten ett fantastiskt alternativ. En krukväxt är lite mer än en bukett på flera sätt. Dels är den minst lika vacker och dels kommer den i en fin kruka som är en present i sig. Hos oss finner du krukväxterna som uppskattas och passar bra för många olika tillfällen.

Produkterna i denna kategori levereras som varubrev/paket direkt till dörr och går inte att kombinera med övrigt soritiment. Endast 79 kr i frakt inom hela Sverige!

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

 

När ska du skicka en krukväxt?

Du kan nästan alltid välja en krukväxt som blommogram. När frågan om vad som föredras ställs är det många som väljer krukväxten över en vanlig blomsterbukett. Det har flera skäl.

De främsta fördelarna med krukväxter är:
• De är robusta och ger en kraftfull effekt
• De lever länge med rätt skötsel
• De kommer i vackra krukor
• De kan bestå av spännande växter som kaktus

När du vill gratulera eller bara visa kärlek är krukväxten ett bra val. Ta en titt på våra bilder och välj den som känns rätt i hjärtat.

Mer glädje med blommor som inte vissnar

Det som är så uppskattat med krukväxter som blommogram är som sagt att de lever länge. Ingen krukväxt är för evigt men det blir inte som med snittblommor. Om du får en bukett med snittblommor att se vacker ut i en veckas tid är det bra gjort. Krukväxten kan ha många månader, till och med år framför sig.

Tänk på att välja rätt sort. Det finns krukväxter som är kända för att inte kräva så mycket service. De är perfekt val för personer som du vet inte direkt har gröna händer. Den här typen av krukväxter kan till och med stå där det inte finns mycket naturligt ljus och förbli vackra länge.

Om du är osäker på vilken krukväxt du bör skicka kan du alltid kontakta oss. Vi ger dig gärna tips och råd så att du kan skicka krukväxt med stor glädje och stil!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla