Beställa blommor

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

Du kan alltid beställa blommor!

Vad är det som trots ett kort liv lever för evigt? Blommor förstås! En bukett blommor glöms aldrig bort. Ofta fotograferas buketten för att delas på sociala medier och sedan finnas kvar digitalt för stunder då det behövs lite mentala vitaminer. Det är klart att du ska beställa blommor när du vill skapa en stund av kärlek och vänskap!

Det är lätt att beställa blommor

När du kommer på att du vill beställa blommor är det enkelt ordnat. Från din telefon eller dator kan du surfa in i blombutiken och välja den bukett som passar bäst just nu. Kanske blir det en krukväxt eller ett blombud som enbart består av choklad. Alternativen är många och allt du behöver göra är att välja det som känns rätt i hjärtat, betala och se fram emot det jubel som kommer från mottagaren. Du kan skicka blommor till valfri adress. Detta är fullt möjligt var du än befinner dig.

Om du vill visa mamma att du önskar att du vore där när hon fyller år kan du göra det genom att beställa blommor från andra sidan jordklotet! Så smart och enkelt. Blommorna är alltid redo att bindas i vackra kreationer för att sedan åka iväg till önskad adress och mottagare.

En bukett för varje tillfälle

Det är svårt att hitta andra presenter som passar alla tillfällen. Dessutom kan du beställa blommor när du vill visa respekt men inte vara för personlig. Ett blombud kan vara signalen för frieriet såväl som tack till en kollega som nu byter jobb.

Perfekta tillfällen för blombud är:

  • Studenten
  • Bröllopsfesten
  • Födelsedagen
  • Mors och Fars dagar
  • Jubileet
  • Krya på dig hälsning

Egentligen kan denna lista göras hur lång som helst för det är svårt att hitta tillfällen då blommor inte behövs.

Arbetsplatsens miljö och känsla

Glöm inte bort att du kan beställa blommor till arbetsplatsen regelbundet. Det här är mycket populärt och något som kan bidra med en bättre miljö på jobbet. Att alltid ha färska blommor ståendes i reception och på andra gemensamma platser är uppiggande. Både de som jobbar på arbetsplatsen och de som kommer på besök imponeras av den naturliga skönheten. Då blommor kommer regelbundet börjar ni se fram emot nästa leverans. Vilka färger blir det och hur har arrangemangets knutits samman? Det här är verklig konst i vardagen som alla älskar!

Klassiska kreationer eller något nytt

Ska det vara en klassisk kreation eller kanske något nytt och annorlunda? Det beror givetvis på tillfälle. Om du vill beställa blommor för att överraska den du tycker allra mest om kanske ett fång röda rosor är det perfekta valet. Klassiska kreationer kan kännas trygga. En perfekt balans mellan grönt och rött eller ett potpurri av pastellfärger känns igen. Ibland kan det dock vara kul med något som är utöver det vanliga. Kanske väljer du något som påminner om en viss händelse eller om en högtid som är på intåg. Du kan alltid gå på de rekommendationer som du får i blomsterbutiken och välja med hjärtat. Det brukar fungera utmärkt för blombud. Det bästa med blommor online är att du bara behöver se på bilder för att hitta rätt. Inget köande för att bestämma om det ska vara klassiskt eller annorlunda på nolltid!

Din hälsning med blommorna

När du skickar blommor kanske du inte behöver säga något. Ibland kanske du inte ens vill säga att det är du som ligger bakom blomsterbudet. Men om du känner att några väl valda ord också ska vara med finns det alltid plats för detta. Du kan använda standardhälsningar eller skicka med en liten dikt som du har tänkt ut. När du väljer att beställa blommor online finns det alltid plats för ditt meddelande. Skulle du behöva lite mer hjälp med detta kan du kontakta kundtjänst och be om råd.

En hälsning är inte ett måste men tänk på att du ibland behöver vara tydlig med att det är du som har skickat. Om du till exempel vill beställa blommor till begravning är det ju många andra som gör samma sak. Då är det verkligen en fördel att visa tydligt att det är du och din familj som har skickat kransen eller annat arrangemang till avskedsstunden.

Tänk på att beställa blommor i tid

För det mesta går det bra att beställa blommor och få de skickade samma dag. Under vardagar är det här enkelt ordnat. Då det handlar om arrangemang för begravning, bröllop eller annat högtidligt tillfälle kan det dock vara smart att vara ute i god tid. Lägg in din blomsterbeställning i ditt schema så att du inte missar att ta hand om detta i tid. Då kan du vara säker på att dina blommor kommer fram som beräknat och att du får det arrangemang som du helst vill ha.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla