Beställa blommor på nätet

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

Guide för att beställa blommor på nätet

Det är klart att du ska skicka blommor! Det spelar ingen roll om det är födelsedag, vanlig vardag eller begravning. Ditt blombud är alltid uppskattat och du kan enkelt beställa blommor på nätet och se till att det hela kommer fram till rätt adress i rätt tid. För att göra det hela enkelt för dig kan det vara klokt att hålla följande guide för blombud online i åtanke då du ska visa vänskap och kärlek med naturens vackraste.

När ska du beställa blommor på nätet?

Det går att beställa blommor på nätet dygnet runt. I praktiken kan du ordna med blombud online precis när du vill. Sedan är det förstås så att de som ska binda bukett och leverera dina blommor inte är på plats förrän solen går upp igen. Men rent praktiskt har du alltid möjligheten att lägga in en blomsterbeställning online när du vill. Den kommer sedan att hanteras i enlighet med blomsterbudets öppettider. Det här betyder att du kan spara en massa tid.

Du ser precis när ditt blommogram kommer att komma fram och du kan ordna med allt som ska till online. Namn på den som ska få blommorna, adress och din hälsning. Om du känner att du vill ha lite hjälp med ditt val kan du alltid kontakta supporten då den är öppen. Kundtjänsten kommer att se din beställning och de kan göra ändringar om du ber om det såväl som ge dig uppdateringar om vad som händer med ditt blomsterbud.

Bukett, krukväxt, nalle och choklad?

Nästa steg är att tänka igenom vad du ska skicka. Här kan det vara klokt att fundera lite på vad du vill uttrycka med blombudet.

Ska det vara:

  • Grattis på födelsedagen – En stor färgsprakande bukett kan vara perfekt och kanske en chokladask till detta.
  • Krya på dig – Favoritfärgen eller favoritblomman är ett bra val när du önskar någon snabb bättring.
  • Grattis till bebisen – Skicka med nalle och ballong för att öka känslan av glädje.
  • Hejdå kollegan – Välj eventuellt en krukväxt som är lätt att sköta om.

Du kan alltid söka efter rätt typ av blommor i enlighet med tillfälle. Därefter kan du se på bilder som fungerar som mall för den bukett som du väljer. Det är alltid så att din bukett kan komma att se lite annorlunda ut men skillnaderna är minimala.  Framförallt kommer du att kunna beställa blommor på nätet med vetskapen om att det kommer att se härligt och proffsigt ut. Minst lika fint som på bilderna!

Visa vem som skickar blommorna

Glöm inte bort att tala om att det är du som skickar blommorna. När du ska skicka blommor på nätet kommer du att få ett formulär att fylla i. I detta finns det också plats för en hälsning. Såvida du inte vill vara anonym och hemlighetsfull kan du skriva in en hälsning med ditt namn. Tänk ut något klurigt eller gör det enkelt för dig. Det behöver inte vara så komplicerat. Blommorna talar ju sitt eget tydliga språk!

Betala och skicka blombudet

För att få iväg dina blommor online behöver du betala och det gör du enkelt direkt på nätet. Det här ska vara säkert. När du väljer att beställa blommor på nätet från en svensk butik kan du lita på den trygghet som du är van vid då du köper saker online. Kom ihåg att det kan tillkomma avgift för själva leveransen. Hur mycket det blir beror lite på när och var du ska skicka. Vissa områden kan kräva lite högre avgift för att de innebär mer arbete för blombudet och längre körsträcka. Det bör dock aldrig röra sig om några större summor men det är väl värt att vara medveten om detta innan du betalar och skickar blombudet online.

Ta reda på om blommorna har kommit fram

När du har betalt för dina blommor kan du alltid kontakta supporten för att se vad som händer med dem. Det är också klokt att lämna ditt eget nummer om det skulle uppstå frågor omkring din blomsterbeställning.

Du får antagligen höra från den som du skickar blommor till när de kommer fram. Men om inte kan du ta reda på via blombudet online om din försändelse har kommit fram. Det fina med att beställa blommor på nätet är just att det är en så smidig process där kontakten är enkel och snabb. Det ger en stor trygghet oavsett vilken typ av blommor du behöver.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla