Blommor online

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

Viktigt när du ska beställa blommor online

Nu förtiden är det få som inte har upptäckt att det går alldeles utmärkt att beställa blommor online. Du behöver inte gå till en florist när du finner alla blombudstjänster du behöver direkt på din dator eller telefon. Det här spar dig både tid och pengar!

Det finns några saker som kan vara bra att tänka på när du vill ordna med blombud online. Om du bara tänker på följande punkter blir det mycket lättare att få ordning på blomsterleveransen då du behöver den.

Beställa blommor online när du behöver dem

Om du plötsligt kommer på att du behöver skicka blommor behöver du inte uppleva panik. För det mesta går det alldeles utmärkt att få iväg blommorna samma dag. Du kan ju beställa blommor online på morgonen och få dessa levererade samma dag en helt vanlig vardag.

Med detta sagt kan det vara på sin plats med lite planering. I varje fall då du vill tänka igenom vilken bukett du ska skicka och vad du ska skriva i meddelandet. Precis som att du bokar in födelsedagar och andra viktiga högtider i din kalender kan du boka in en påminnelse om blombud.

Beställ någon dag i förväg för att vara helt säker på att blomsterbudet når fram i tid. Men dra nytta av att du även kan få ordning på ditt blommogram i sista sekund.

Rätt blommor för rätt tillfälle

När du skickar blommor online finns det mycket att välja från. Du kan välja ett fång rosor, en enkel ros, blått, lila, gult och alla färger du kan tänka dig! På nätet är det enkelt att se hur en bukett kommer att bli. Du behöver inte stå och vänta på en förklaring som i en blomsterbutik.

Istället bläddrar du själv bland möjliga buketter. Dessutom kan du välja att skicka mer än blommor.

Utöver att beställa blommor online kan du skicka:

  • Krukväxter
  • Choklad
  • Nallar
  • Te

Du kan skicka dessa saker som tillägg eller kanske som det enda du gratulerar med. Ett knippe ballonger kan ju kännas annorlunda och roligt. Det här är något som du får fatt i via blomsterbutiken online.

När du behöver hjälp med din blomsterbeställning

En sak som du kan tycka är enklare när du skickar blommor från en fysisk butik är att du där kan ställa en massa frågor och bli guidad. Det är också trevligt med en personlig kontakt med den som ska binda buketten du tänker överraska med.

Det här kan du faktiskt få online. Du kan beställa blommor online och prata med supporten om din beställning. Under vardagar kan du ringa och på andra sätt komma i kontakt med de som tar hand om ditt blombud online.

Många gånger går det mycket snabbare med kundtjänst online. Du behöver inte stå i kö i en trång butik. Om det skulle vara lite väntetid på telefonlinjen kan du ju göra annat under tiden. Det här är verkligen smidigt och en stor fördel med att ta hand om blomsterbud online.

Glöm inte bort att vanliga frågor har svar direkt på blomsterhandelns hemsida. Du kan snabbt få fram din fråga och se vad svaret är då det rör leveranstider, priser och liknande standardfrågor. Det är också något som spar tid och gör det mycket lättare att beställa blommor på nätet.

Vilka regler gäller för leverans?

Det här är verkligen en viktig punkt att tänka på när du ska beställa blommorna online. Reglerna ska vara tydliga så att du vet precis när du kan förvänta dig ett glatt samtal från den som du gratulerar.

Dessutom ska du inte missa att du också måste vara noggrann här. Skriv alltid in rätt adress. Om det finns liknande gator i samma stad är det viktigt att du kontrollerar att du har rätt gatunamn och nummer innan du skickar iväg din blomsterbeställning online. Det går att rätta till men kan leda till försenad leverans om du inte skriver in rätt adress och namn från start.

Få med din hälsning på ett personligt sätt

Du kommer inte att skriva din hälsning på kortet själv när du väljer att beställa blommor online men det går ändå att få en mycket personlig känsla. Blomsterbutiken ser till att orden som du skriver in i din beställning skrivs ner på kortet som kommer med blommorna.

Det är dina ord på kortet och inte en standardfras såvida du själv inte väljer att säga något standard som du tycker passar. Missa bara inte rutan i ditt beställningsformulär där du kan skriva några ord som gör ditt blombud till det bästa som hänt den dagen, veckan och kanske för resten av året!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla