Tvålogram

Ge bort en riktigt fin present som upskattas och känns personlig. Tvålarna är kallrörda med 100% naturliga ingredienser* som din kropp kommer att älska oavsett hudtyp. Ekologisk, vegansk och fri från palmolja och färgämnen.

Produkterna i denna kategori levereras som varubrev/paket och går inte att kombinera med blommor.

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

 

Återfuktar huden.
Det finns endast naturliga ingredienser* i tvålarna. De är kallrörda och behåller glycerinet som återfuktar och som annars tas bort under en industriell tillverkning. Du kan tvätta dina händer gång på gång utan att torka ut huden.

Inga bakterier.
Det innehåller inga konserveringsmedel i tvålarna. Bakterierna kan inte växa till sig då de inte trivs i den basiska miljön tvålen har.

Miljövänlig.
Det finns inga konstigheter i tvålarna. Endast naturliga och ekologiska råvaror som inte skadar naturen då den bryts ner. Ingen palmolja eller animaliskt fett och inte heller några onödiga plastförpackningar som behöver återvinnas.

Dryg.
Du får ut mer av en fast tvål än en flytande. Låter du den torka upp mellan gångerna håller den längre. Skölj av tvålen efter användning och lägg på ett tvålfat med bra dränering som låter vattnet rinna bort. De fina oljorna gör också att tvålen inte skrumpnar ihop då den torkar.

Hantverk och arv.
Tvålarna tillverkas noggrant för hand i små batcher enligt kallprocess metoden. Kallrörda tvålar är ett hantverk och som har tillverkats i århundranden med fina oljor i syfte att få bort smuts och bakterier. Varför inte fortsätta med ett vinnande koncept?

* I tvålarna med doft är det 99,5% naturliga ingredienser. Det tillsätts några droppar av ftalatfri doftolja som tillverkas i EU av IFRA certifierad parfymfabrik. Det betyder att de är kontrollerade och följer alla regler och normer som krävs av liknande produkter i EU och innehar både allergideklaration, IFRA certifikat och säkerhetsblad (MSDS). Inköpta hos Creative Cosmetics AB.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla