Torkade Blommor

Trendiga och dekorativa torkade blommor. Passar att ha som solitära blommor eller att sätta ihop till en vacker inredningsbukett. Beställ hem till dig själv eller att ge bort som gåva.

Produkterna i denna kategori levereras som varubrev/paket direkt till dörr och går inte att kombinera med övrigt soritiment. Endast 79 kr i frakt inom hela Sverige!

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

 

Torkade blommor är alltid vackra att se på!

Blommor håller inte för evigt men torkade blommor är nästan för evigt! Om du tycker att det vore trevligt att skicka ett blombud som kommer att fungera som en fin present kan de torkade blommorna bli ett perfekt val. De kan användas som dekoration i en fin vas som du kan skicka med blommorna.

Fördelar med att skicka torkade blommor
Det finns flera fördelar med torkade blommor. För den som vill ha något som håller längre är torkade blommor ett intressant val. De kan vara ett utmärkt alternativ till krukväxter och rosboxar.

Några viktiga fördelar med de torkade blommorna är:
• De fungerar utmärkt som dekorationer.
• De är prisvärda.
• De är vackra.
• De går att kombinera på spännande sätt.
• De behöver inte vatten eller blomsternäring för att förbli fina.

När du skickar torkade blommor kommer de i lådor som skyddar växterna och blommorna från att skadas. Det gör det enkelt att leverera även om det dröjer några timmar innan någon kan plocka upp blommorna ur kartongen.

Olika typer av torkade blommor

Det finns en rad olika typer av torkade blommor och du kan bli förvånad över hur många växter och andra naturmaterial som framstår som blombuketter då de torkas och ställs fram i vaser. Här är några exempel på naturliga växter och blommor som då de torkas håller sig fina mycket länge.

Pampasgräs
Det här är ett yvigt och mjukt gräs som har en gyllene färg. Det passar mycket bra som dekoration och ser fint ut då det är torkat. Pampasgräset når lite högre och kan därmed passa bra i en högre vas. Det räcker med några få gräskvistar för att det hela ska se fint ut. Pampasgräset är mycket prisvärt och passar fint i vaser som har vit eller guld färg.

Ruscus
Ruscusbladen är skira och vackra. De har en vitaktig färg som passar mycket bra in i olika miljöer. Det krävs inte många blad för att det ska se fint ut i en vas. En enda eller två kvistar Ruscus kan räcka gott och väl. Det här är också torkade blommor som kan se riktigt fina ut i buntar.

Lagurus
Lagurus påminner lite om vete i sin form men toppen är ulligare och större. Med Lagurus är det lätt att skapa vackra inredningsdetaljer. Några få laguruskvistar i en vacker vas är allt som krävs för en naturlig effekt som känns mycket konstnärlig. Lagurus ser också fint ut i buntar.

Miscanthus
Det här är gräs med blomma som i torkad form ser väldigt fint ut. Det är ganska högt och behöver därmed en högre vas för att stå snyggt. Miscanthus är ett prisvärt alternativ. Det har lite mer liv och rörelse och kan också uppfattas lite mer som en blomma i sin karaktär trots att det rör sig om gräs.

Drivved
Det här är ju inte växter eller blommor i traditionell mening men drivved kan också ses som en form av torkad naturlig dekoration. När drivveden presenteras som torkade blommor i vas ser det mycket spännande ut. Det går också att placera ut drivved liggandes som smyckande arrangemang på hyllor och bord.

Påfågelsfjädrar
De har otroligt vackra färger och håller sig fina länge. Påfågelsfjädrar passar fint i lite högre vaser. Det kan räcka fint med några få och fjädrarna ser faktiskt ut som blommor på håll. Inga påfåglar behöver skadas för att få till vackra buketter med deras fjädrar.

Bomull
Bomull är också en form av torkade blommor som är otroligt vackra. Kombinationen av de bruna grenarna och de vita tussarna är verkligen stämningsfullt. Det här är en dekoration som kan passa in i många olika rum.

Björkris
Det är billigt men så vackert. Torkat björkris blir man glad av att se och det har en helt naturlig koppling till vårt nordiska klimat. I och med att björkriset är så pass billigt kan det vara läge att satsa på en lite finare vas att ställa det i.

Torkade blommor som konst

Utöver att du kan köpa enstaka torkade blommor eller buntar kan det också vara fint med särskilda kreationer av torkade växter och blommor. Det kan vara ett arrangemang som du hänger upp i taket eller kanske en mobil modell som tar lite större plats. Ta en titt på våra bilder för att hitta torkade blommor i ett arrangemang som du tycker om. Det går att göra så mycket med torkade växter och vi hjälper dig med en dekoration som är unik och otroligt elegant.

När passar det att skicka torkade blommor?

Det här är en smaksak egentligen. När du känner att du vill skicka något som är lite mer än en vanlig fin blombukett ska du se på våra torkade blommor. De är inte bara gjorda för att hålla länge. Det här är dekorationer.

Du kan skicka torkade blommor för att:
• Fira födelsedag
• Överraska familj och vänner
• Gratulera till ny bostad
• Fira bröllopsdag

Dessutom ska det sägas att torkade blommor är vacker dekoration till ditt eget hem såväl som till arbetsplatser. Om du vill smycka ditt vardagsrum med blommor som inte kommer att vissna är det klart att du ska skicka blombudet direkt hem till dig själv!

Priser på torkade blommor

Vad torkade blommor kostar beror en hel del på sort och hur många du beställer. Dessutom kan det tillkomma kostnad om du vill få med en vacker vas. Det finns billiga torkade blommor som ligger under hundralappen men det finns också sorter som kan landa på flera tusen kronor med vas och leverans.

Tänk på att särskilda buketter och arrangemang kan kosta mer för att de också kräver konstnärligt arbete. Det här är dock inte mer än vad du hade betalt för en tavla eller lampa med samma konstnärliga effekt.

Vi har ett stort utbud av torkade blommor och därmed bör du finna ett arrangemang som kommer att passa både smak och budget. Se på bilder och fundera lite på vad för slags vas du skulle vilja ha blommorna i för att komma fram till vad det kommer att kosta med torkade växter eller blommor. .

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla