Nivåbuketter

En bukett i flera nivåer kan upplevas som energifull. Den tar lite mindre plats än den vanliga buketten men utstrålar fortfarande den känsla man vill förmedla. Många gånger innebär en nivåbukett att floristen har fått jobba riktigt kreativt. Det här är blomsterkonst när den är som bäst och ett riktigt bra val för dig som vill ha något utöver det vanliga.

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

 

Väl genomtänkta nivåbuketter

En nivåbukett som upplevs som vacker och inspirerande är väl planerad. Den kan ha flera partier som förtjänar stor fokus. Det är inte ovanligt med en bas där det finns både grönt och färg. Sedan kan det sticka upp kvistar och skaft med platåer av blommor på högre höjd.

Så används nivåbuketten

Nivåbuketter passar bra i olika sammanhang. De är populära för att de är så vackra och inspirerande. Idag är det vanligt att man väljer nivåbuketten för:

• Tillfällen då det behövs blomsterdekoration som märks lite extra.
• Vid bröllop både som dekoration och som brudbukett.
• För middagen där det ska vara extra fint på bordet.
• Som rumsdekoration längsmed väggar i golv-vaser.

Med olika typer av blommor

Det är spännande att se på möjliga kombinationer av blommor i nivåbuketter. Det här är en bukett som tillåter lite mer. Det finns också striktare design där det kan vara enbart rosor i bukettens alla delar.

Oavsett de blommor som utgör nivåbuketten kommer de att placeras på ett sätt som gör att varje blomst blir riktigt synlig. Det ger en alldeles särskild stämning som många tycker om. Därmed är nivåbuketterna också riktigt bra val när du vill överraska någon med ett blomogram.

Minnen för livet

Nivåbuketten är så vacker att det är svårt att inte ta bilder på den. Det är också en anledning till att den förekommer så ofta i sammanhang då vi fotograferar lite mer som till bröllopet, studentfesten och födelsedagspartyt.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla