Julkalender

 

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

 

Smakrika julkalendrar!

Kul att ge bort eller att ha själv!

Julkalendrar för alla smaker

December är en månad fylld av förväntan och glädje, och vad kan vara mer spännande än att räkna ner dagarna till julafton med en unik julkalender? I år, varför inte överge den traditionella julkalendern och välja något som verkligen kittlar smaklökarna? Våra speciellt utformade choklad- och tekalendrar är perfekta för att göra varje dag i december extra speciell.

Chokladkalendrar: En söt överraskning varje dag

Vår chokladkalender är inte bara en kalender, utan en resa genom en värld av smak. Bakom varje lucka gömmer sig en handgjord pralin eller bit av gourmetchoklad, noggrant utvald för att representera en bred palett av smaker och kreationer från världens främsta chokladtillverkare. Från klassisk mjölkchoklad till exotiska kombinationer med kryddor och frukter, erbjuder denna kalender en ny överraskning varje dag.

Tekalendrar: En aromatisk upplevelse

För Teälskaren finns det inget bättre än att starta dagen med en perfekt bryggd kopp. Vår tekalender tar dig på en smakresa genom några av världens mest berömda teodlingar. Bakom varje lucka döljer sig en noggrant utvald teprov. I denna kalender finns det alternativ för alla tedrickare.

En gåva som ger glädje varje dag

Dessa julkalendrar är inte bara en underhållande nedräkning till jul, utan de erbjuder också en daglig stund av lycka och njutning. De är en perfekt gåva för vänner, familj eller kollegor – eller varför inte unna dig själv något extra i vinter?

Både choklad- och tekalendrarna är vackert designade, vilket gör dem till en elegant del av din juldekoration. Förutom att vara en daglig glädjekälla, är dessa kalendrar också ett sätt att utforska och upptäcka nya smaker. Kanske hittar du din nya favoritchoklad eller ett tesort som du aldrig tidigare provat.

Våra choklad- och tekalendrar är inte bara nedräkning till jul, de är en inbjudan att uppleva och njuta av de finare sakerna i livet. Så i år, gör december till en månad av dagliga överraskningar och glädjeämnen med våra unika choklad- och tekalendrar. Det är en jultradition som garanterat kommer att bli omtyckt och ihågkommen länge.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla