Julblommor

De här produkterna går endast att beställa när de är i säsong. Just nu är de inte i säsong.

När året går mot sitt slut är det många som ser fram emot ledighet och mer tid med familj och vänner. En viktig del av årstidens högtider är blommorna. Med julblommor blir det vackrare i våra hem. Dessutom kan julblommor och nyårsarrangemang ha helt underbara dofter. Hyacinter är ett bra val för att de både är vackra och doftar underbart.

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

 

Julblommor

Det är inte ovanligt att vi till jul och nyår får välja vilka vi ska fira med. Bonusfamiljer och en stor bekantskapskrets kan göra det omöjligt att fira tillsammans med alla som du tycker så mycket om på en plats. Med jul och nyårsblommor kan du dock se till att skicka en del av ditt hjärta till de som du inte kommer att se omkring dig på julafton eller vid nyår.

Med oss är det enkelt att skicka jul och nyårsblommor direkt till familj och vänner. Du skriver en liten hälsning och så är det hela klart. Blommorna kommer att glädja på ett helt otroligt sätt. De visar ju att du inte har glömt och hur mycket du bryr dig om. Det är något som många behöver mer av just under julhelgerna.

Julblommor utöver det vanliga

Hos oss finner du julblommor som är utöver det vanliga. De har vackra färger som stämmer väl överens med säsongen. På så vis blir de en viktig del av den dekoration som vi gärna vill ha i våra hem när det ska firas jul och nyår.

Ta en titt på våra arrangemang av jul och nyårsblommor och låt dig inspireras. Fundera lite på vem eller vilka du borde skicka till. Kanske finns det personer som du skulle kunna överraska lite extra med tillval som choklad…

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla