Prenumerera på blommor

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

 

Unna dig själv eller ge bort i present

Trendiga säsongsanpassade prenumerationsbuketter som skänker glädje till dig eller någon du tycker om. Vackra blommor som passar att beställa hem till dig eller att ge bort som gåva till någon du vill skänka en tanke till.

Upplev glädjen av färska blommor hemma

I en värld som ständigt rör sig, kan glädjen av att ha färska blommor hemma vara en ljuvlig påminnelse om naturens skönhet. Tänk dig att regelbundet få njuta av noggrant utvalda och vackert arrangerade blombuketter, skapade av en passionerad florist. Detta är vad vår blomsterprenumeration erbjuder - en kontinuerlig ström av skönhet och färg i ditt hem eller arbetsplats.

Varje bukett är ett verk av konst, noggrant sammanställd av vår erfarna florist. Med ett öga för detaljer och en djup förståelse för färgsammansättningar, skapar de buketter som inte bara är visuellt tilltalande, men som även väcker känslor och skapar en atmosfär. Vår florist väljer bara de färskaste, högkvalitativa blommorna, vilket garanterar att varje leverans för med sig nytt liv och friskhet.

Prenumerera på floristens hantverk

Genom att prenumerera på våra blombuketter får du regelbundna leveranser direkt till din dörr. Det är den perfekta lösningen för de som älskar blommor men kanske inte har tid eller kunskap att skapa egna arrangemang. Våra prenumerationer är flexibla, så du kan välja frekvens och storlek på buketterna efter dina behov och önskemål.

Varje leverans är en ny överraskning, en unik kombination av säsongens bästa blommor och grönska. Från klassiska rosor och ljuva liljor till exotiska orkidéer och charmiga vilda blommor, varje bukett berättar sin egen historia och för med sig en bit av floristens passion och kreativitet.

En del av din vardag

Att prenumerera på blommor är inte bara ett sätt att förgylla ditt eget hem, det kan också vara en underbar gåva. Ge bort en prenumeration till någon speciell och låt dem uppleva lyckan av att regelbundet få vackra, handgjorda blombuketter.

Upplev skönheten i floristens hantverk, och låt färska blommor bli en del av din vardag. Med vår blomsterprenumeration, är det enkelt och bekvämt att njuta av naturens underverk, varje dag.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla