1-3 dagars leveranstid

 

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

 

När du är ute i god tid - Få mer för pengarna!

Använd vår pakettjänst som täcker hela Sverige. Mottagaren får blommorna levererade direkt till dörr, snyggt paketerade i en hållbar presentkartong.

Snabb och pålitlig pakettjänst över hela Sverige

I vår kategori 1-3 dagars leveranstid kombinerar vi bekvämligheten med snabbhet och kvalitet för att göra blomskickandet enklare och mer tillfredsställande än någonsin. Med vår effektiva pakettjänst som täcker hela Sverige, kan du vara säker på att dina blommor når mottagaren snabbt och i perfekt skick.

Vår tjänst är utformad för att leverera blommor direkt till mottagarens dörr inom 1 till 3 dagar. Detta innebär att oavsett var i Sverige mottagaren befinner sig, kommer de att få sina blommor snabbt och utan krångel. Vårt löfte om leverans inom denna tidsram gör det enkelt för dig att planera för speciella tillfällen eller överraska någon spontant.

Varje blomleverans kommer snyggt paketerad i en hållbar presentkartong, som inte bara skyddar blommorna under transporten utan också presenterar dem på ett elegant och inbjudande sätt. Detta säkerställer att upplevelsen för mottagaren är lika glädjande som blommorna själva.

Beställ i god tid och få mer blomsterbukett

Planering lönar sig också när du använder vår tjänst. Genom att beställa i god tid, kan du dra nytta av våra förmånliga erbjudanden. Detta betyder att du får mer för dina pengar, vilket gör det möjligt att skicka större och mer imponerande blombuketter utan att kompromissa med budgeten.

Vår 1-3 dagars leveranstjänst är perfekt för alla som vill skicka blommor på ett effektivt, pålitligt och prisvärt sätt. Oavsett om det är för att fira en födelsedag, ett jubileum, en speciell högtid, eller helt enkelt för att visa att du bryr dig, erbjuder vår tjänst en smidig lösning som garanterar tillfredsställelse både för dig och mottagaren.

Välj vår kategori 1-3 dagars leveranstid för en tjänst som kombinerar snabbhet, bekvämlighet och kvalitet, och upplev skillnaden i hur enkelt och belönande det kan vara att skicka blommor över hela Sverige.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla