Evighetsrosor

Trendiga evighetsrosor i vackra boxar. Populära och passar bra att ge bort som gåva.

Produkterna i denna kategori levereras som varubrev/paket till ombud och går inte att kombinera med övrigt soritiment.

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

 

Evighetsrosor passar perfekt som blombud!

När du vill skicka något som är vackert och som kan användas som dekoration länge är evighetsrosor ett mycket bra val. En evighetsros är otroligt inspirerande och den passar lika bra till födelsedagen som när du vill fira kärlek. Vi erbjuder olika storlekar och formar på rosboxar med de allra vackraste evighetsrosorna.

Vad är Evighetsrosor?

En evighetsros är precis som namnet antyder en ros som håller länge. Det hela ser ut lite som att du just har öppnat en kartong med lock och ut kom en perfekt bukett med blommor. Buketten sticker upp där locket hade suttit och det ger en konstnärlig effekt. Evighetsrosor är populära eftersom de håller länge. De är normalt sett gjorda med evighetsrosor som kan hålla sig fina i flera år. Rosorna har behandlats så att de är fina i färg och form. De kommer inte att vissna då de redan är preserverade. Rosboxen kan vara rund eller ha en annan form. Den kan också ha olika färg beroende på den kartong som boxen är gjord av. Det kan vara extra fint med ett band om kring boxen. Det gör att den ser mer ut som en present. Rosorna kan ha olika färg. Det vanligaste är vita eller röda rosor för de gör sig också mycket väl som torkade blommor. Genom att välja en färg som kontrasterar väl till färgen på kartongen blir det en häftig effekt som får rosboxen att kännas elegant och väldigt attraktiv.

Vad gör man med Evighetsrosorna?

Precis som en bukett rosor kan du skicka evighetsrosor som blombud. Det här påminner lite om att skicka torkade blommor eller krukväxter. Det rör sig om en present som kommer att hålla längre och som smyckar på samma sätt som en bukett gör. Evighetsrosor har den fördelen att de är mycket enkela att hantera. Den är redo att ställa fram precis som den är. Därmed behöver mottagaren inte springa och leta efter en vas. Beroende på hur stor kartongen med rosorna är kan den ställas på ett bord eller kanske en hylla. Det går också bra att ställa rosboxar i fönster. Det ska dock sägas att direkt solljus kan påverka hur länge rosorna håller sig fina. Röda rosor kan förlora sin färg i starkt solsken och det är bra att tänka på.

Färska eller torkade rosor i boxen?

Det går att göra rosboxar med färska rosor och visst kan det vara fint. Det är dock viktigt att förstå att färska rosor också innebär att boxen inte kommer att hålla längre än en vanlig blombukett. Det är inte så att själva boxen gör att blommorna torkar på ett fint sätt. Om du köper rosbox med färska rosor kan du inte räkna med att de kommer att torka på ett sätt som gör att du kan behålla boxen precis som den är. När rosboxar med torkade rosor skapas är det särskilda rosor som används. De förbereds för att se fina ut länge. Det betyder till exempel att de inte kommer att börja sloka eller förlora färg efter några dagars tid så som kan ske med färska rosor.

När kan du skicka Evighetsrosor?

Evighetsrosor är ett perfekt blombud när du vill ha blommor som håller längre. I och med att det rör sig om en dekoration kan du välja rosboxen när du tror att den kommer att uppskattas. Då du skickar en blombukett så spelar det ju mindre roll om mottagaren tycker att den är det vackraste hon sett eller inte. Vanliga blombuketter har inte så lång livstid att man måste fundera på om de kommer att passa länge som dekorationer. Evighetsrosor håller sig fina i flera år. Då är det förstås viktigt att den som får boxen kommer att tycka om den.

Om den som du vill skicka evighetsrosor till tycker om rosor kan detta passa mycket bra för:

• Födelsedagar
• Inflyttningsfest
• Studenten
• Högtider
• När ny bebis har fötts

Kom ihåg att evighetsrosor är en dekoration. Om du tycker att de är fina är chansen att den du skickar till känner likadant. Kanske vill du beställa en till dig själv på samma gång. Evighetsrosor kan förvandla vilket rum som helst till en vackrare plats!

Alternativ till Evighetsrosor

Det finns några alternativ till evighetsrosor som vi bör nämna. Det här är ju en form av blombud som ingår i kategorin blommor som lever längre.

Du kan också välja:

Torkade blommor

Torkade blommor är minst lika lyxiga som rosboxar men har inte alltid lika mycket färg. Det kan vara växter såväl som blommor som torkas och presenteras i vackra vaser.

Krukväxter

Krukväxten är liksom rosboxen något som håller länge men den lever. Det rör sig inte om blommor som redan har dött utan växter och blommor som fortsätter att spira. Det betyder att krukväxter kräver lite omsorg för att hålla sig fina.

Nallar och effekter

Det går faktiskt också att skicka Nallar och effekter som blombud. Det är förstås vanligare att man lägger till nalle till en bukett men visst går det också att skicka utan blommorna!

Hur fungerar det rent praktiskt att beställa evighetsrosor?

Till att börja med ska du se på bilderna av de evighetsrosor vi kan hjälpa dig med. Välj en form och storlek du tycker om. De större boxarna har fler blommor och tar också större plats. När du har valt dina evighetsrosor kan du beställa dem. Då är det viktigt att du är noga med namn och adress. Det här är ett lite finare blombud och då är det förstås viktigt att det kommer fram till rätt adress från start. Du kan också ge oss din kontaktinformation om du vill att vi hör av oss om det skulle bli några frågor omkring ditt blombud. Dessutom kan du alltid kontakta oss för att se hur det går med din beställning och för att få veta när evighetsrosorna har levererats.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla