Blommor & Deli

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

 

En kombination av skönhet och smak

Färdiga paket med Blommor & Deli, där en underbar symbios av färgsprakande blomsterprakt och förföriska delikatesser väntar. Allt är kärleksfullt kuraterad för att tillfredsställa både önskan om estetisk skönhet och strävan efter gastronomisk njutning.

Noggrant utvalt sortiment

Vårt noggrant utvalda sortiment av blombuketter och arrangemang är perfekt för alla tänkbara tillfällen. Från romantiska gester till uppskattningar till vänner, eller för att fira en speciell händelse, våra blommor talar tusen ord. Med allt från klassiska rosor till moderna, trendiga kompositioner, har vi det perfekta valet för att göra ditt budskap minnesvärt.

För att komplettera de visuella njutningarna, erbjuder vår Deli-sektion ett utsökt urval av delikatesser. Här hittar du förstklassiga chokladpraliner, handplockade kaffeblandningar och andra läckra godsaker. Varje delikatess är noggrant utvald för att harmonisera med våra blomsterarrangemang, skapande en upplevelse utöver det vanliga.

Där skönhet och smak möts

Blommor & Deli är mer än bara en samling produkter; det är en plats där skönhet och smak möts i perfekt harmoni. Utforska vårt urval och låt dig inspireras att skapa den perfekta kombinationen för ditt nästa speciella tillfälle, eller som en överraskning för att förgylla någons dag.

Med Blommor & Deli, får du alltid något som berör både hjärta och smaklökar. Kombinera dina favoritblommor med delikatesser som kompletterar och förhöjer upplevelsen. Våra skräddarsydda paket är inte bara en present, de är en berättelse om omsorg och uppskattning.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla