Blommor, Bubbel & Tryfflar

Leverans samma dag!

Blommorna överlämnas personligen i hand på mottagaren.

100% nöjd kundgaranti

Vi garanterar färska och hållbara blommor vid leverans.

Leveranser i Sverige och utomlands

Vi levererar ditt blombud i Sverige och utomlands.

Begravningsblommor - direkt till kyrkan

Dina begravningsblommor levereras i god tid före begravningen börjar direkt till kyrkan.

 

En trio av förtjusning

Färdiga paket med Blommor, Bubbel & Chokladtryfflar. Här kombinerar vi skönhetens elegans med njutningens finess. Denna kategori är skapad för de stunder då du vill skicka en gåva som är både lyxig och oförglömlig, eller när du själv önskar unna dig något alldeles extra.

En fest för ögonen

I hjärtat av denna kategori står vårt utbud av färska blommor. Varje bukett och arrangemang är noggrant sammanställt av våra skickliga florister för att framkalla glädje och skönhet. Oavsett om det gäller en klassisk rosenskara eller en modern, kreativ komposition, är varje blomsterarrangemang en fest för ögonen. För att komplettera de visuella glädjeämnena, innehåller varje paket i denna kategori en flaska utvalt bubbel. Perfekt för att höja stämningen och skapa en känsla av fest. Ett glas bubbel är det perfekta sättet att skåla för speciella tillfällen, eller helt enkelt för att göra en vanlig dag speciell.

Uppskattning, kärlek och firande

Den ultimata uttrycksformen för uppskattning, kärlek och firande. Den är idealisk för att markera viktiga händelser, överraska någon speciell, eller helt enkelt som en lyxig behandling för dig själv. Med denna kategori kan du skicka en gåva som berör alla sinnen, en upplevelse som kommer att bli ihågkommen och uppskattad länge. Utforska vårt utbud och låt dig förtrollas av denna magnifika trio av blommor, bubbel och tryfflar.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla